16 Mayıs 2017

samurai jack s05e09:

C

--- spoiler ---

.önce aşk hikayesi yapıp sonra imkansız aşka çevirdiler, jack abimizi hiç bu kadar aciz görmemiştik. aslında çok iyi yaptılar çünkü bu kızları jack'i devre dışı bırakmak için yetiştirmişlerdi. savaşçı olanlar beceremedi ama jack'in gönlünü çalan son kız bunu becermiş gibi oldu.

.tabii böyle gitmez, böyle bitirmezler. bitirirlerse şaşırtırlar, üzerler. bir kere kız iyi. iyi olmasından şüphe etmiyoruz. birbirlerine aşık bakışları falan çok iyidi. geçen öpüşmeden devam ettiler, sonra iğrenip tükürdüler. meğer öldürdükleri canlının üzerindeki kalıntındanmış.

.sonra yıkandılar temizlendiler, bir akşam yemeği yediler. derken jack'e ailesini falan sordu. jack pek içlendi. herkesin anı olarak kaldığını gördü. sabahına da kızı terk etti. senin anı olarak kalmanı istemiyorum. benden uzak dur dedi, yürek dayanmaz buna. aku yüzüden çektiği çileye bak. bunca zaman hiç zaten hayatında biri olmamış. durum buymuş yani.

.neyse tam birlikte olmalıyız, kader bizi buraya getirdi derken aku arkada belirdi. yanında ad şarkıcı komikli eleman, kılıncı kaybettiğini söylemişti. halbuki kılıncı tekrar almışlardı. aku elemanı öldürdü, hadi bana müsaade derken, oha burası ben kokuyor. benden daha çok ben kokuyor dedi. burunları kocaman oldu ve kızın babasının aku olduğunu öğrendik. zaten öyle bir şeydi. adam özünü bir kaseye akıtmış oradan da karının teki içmiş, öyle öyle çocuk olmuş. artık nasıl açıklıyorlarsa.

.sonra da aku yüzünden kendini kaybetti, jack ile kavga etti. kılınç kızı öldürebilecekken jack öldüremem diyerek bıraktı kılıncı, aku kılıncı aldı ve bölüm burada bitti. nasıl devam ettirecekler? sezon finali mi olacak? toptan final mi? göreceğiz artık.

--- spoiler ---