16 Mayıs 2017

into the badlands s02e09:

Nightingale Sings No More

--- spoiler ---

.bu sezon pek yapamayacaklar gibi. tamam görüntüler yine iyi, müzikler yine hoş ama bir şeyler eksik. olay yok, konu akmıyor. insanlar çok değişiyor.

.şimdi dul vakti zamanında kara gözlüymüş. bajie onu eğitmiş. gücüne ne olmuş peki? mk salağı gibi gücünü mü kaybetmiş? kitapla gücünü geri getirmeye çalışıyor gibi ama onu da çok mantıklı bulamadım.

.şimdi kitabı almaya çalışırken yakalandılar ve öyle kaldılar. azra nedir? kurtarılmış yerler mi? bunlar gelecek dünyasında birbirlerini yerlerken modern çağ bir yerlerde yaşanıyor mu? bu hikayeler varken tutup bizim eskimiş quinn'in delilikleri ile uğraştırmalarını artık pek sevemedim.

.o mesele geçen sezon hallolduydu. tamam yine baronlar olsun ama diğer hikaye de bir yerlere gitsin. şimdi sadece bajie'nin meselesi olarak ilerlettiler ki onu da hiç yoktan getirdiler. sunny ile zincir arkadaşıydı.

.sunny'nin ağzıyla mk'yi kandırdı. bir şeye de yaramadı ama adam yalancı, esas amacı nedir o nu da çok anlatmadılar, öyle kaldı mesele.

.dul ile sunny ittifak kurmuşlardı ama inanılmaz kısa sürdü. veil'i teslim etti diye ortaklık bozulur mu arkadaş? tamam güvenilmez bir insan ama senin yaşadığından haberi olmayan ve günün siyasi şartları neyse onu yapan bir kadın işte. ne bekliyorsunuz ki?

.vekili tilda da çok abarttı. diklenmeler, kavgalar falan derken kızın ağzını burnunu kırdı, öyle bitti. en son tekmeyi atıp bakışlar attı. kız öldü mü ölmedi mi? orası pek belli değil. daha iyisi olabilirdi. böylesini uygun gördüler.

.adama dondurma yedirip intihar görevine göndermek de iyidi. sonra veil'in tokadı falan şaka gibiydi. henry ile ayırdı, kafaları yedi. karısı da çocuğu alıp buradan kaçmalıyız diye yanına geldi. adam her tarafa bomba koymuş, toplu ölüme gidiyor olay.

--- spoiler ---