21 Mayıs 2017

lucifer s02e15:

Deceptive Little Parasite

--- spoiler ---

.boş beleş bir bölüm yapmışlar. azrailin kılıncı mıydı neydi? onu yakmak için uğraştılar. lucifer duygularını kontrol etmeye çalıştı. bunun için özel okul muhabbetleri yapalım demişler. özel okulda cinayet gibi salak saçma bir bölüm.

.niye öldürmüş kadını? orasını bile anlamadım. duyguları kontrol etmesini anlatan öğretmen, beden hocası ile yatmış. adam zaten herkesle yatıyormuş, haliyle salak olmuş çocuk, kadında buna bir şey demiş. o yüzden cinayet işlenmiş. benim anladım bu ama allah affetsin, dikkat bile edemedim. öyle kötüydü yani.

.dedektifin küçük kızı ile ilgili mesele yaptılar. lucifer kızı kullandı, öğrenci gibi onu götürdü. annesinin işi yüzünden kendisi hep iyi gibi davranıyormuş. bak sen büyümüş de küçülmüş, bu kısımlar fena değildi.

.aynı zamanda maze'in lezbiyen çift gibi davranması da iyidi. dinliyormuş gibi yapıp müzik dinlemeler falan da hoştu. genelde bu kadının muhabbetini güzel tasarlamışlar.

.bunların analarının vücudu daha fazla gökselliği kaldıramıyor herhalde. kolundan patlamaya başlamış, lucifer'e baskı yapıyordu. deli gibi ısrar ediyordu. mevzu buymuş. kadına bir haller olacak, olmadan cennete gitmek istiyor.

.kapılarının kilidini, ışık getirenin yaktığı azrailin kılıncı kesebilirmiş. işte bunun için de duygular gerekiyormuş. bu aşamada terapistimiz devreye girdi.

.esas duygusu da hüzünmüş, koca lucifer'in böyle duygusu mu olurmuş. öfkelenemiyor, kızamıyor, hiddetlenemiyor ama üzülüyor. üzülmekten korktuğu için duygularını bastırmaya çalışmış. olay da buymuş.

--- spoiler ---