4 Mayıs 2017

lucifer as02e14:

Candy Morningstar 

--- spoiler ---

.biraz fazla geldi, tamam özlemişiz şu bu ama çok abarttılar. komiklikleri de çok abartmışlar. yalandan evlenme olayı da aşırı abartıydı. gelin hele aşırıydı hehe.

.neymiş efendim annesinin planını öğrenmek için böyle bir şey yapmış. hayatını kurtardığı bir kadını striptizci evliliği olarak getirmiş. tam da dizi kendi içinde ara vermiş. lucifer olaydan biraz uzaklaşmış, diğerleri bunu aramış ama sonra boşvermişler. 

.derken lucifer dönmüş gelmiş, tam açıklayacakken merdivenden hatun gelmiş. neymiş efendim evlenmişler. dedektife niye böyle yalan söylüyordu ki? ilk başta dedektifi korumak için böyle bir plan yaptı demiştik, o biraz daha mantıklı gibiydi. şaka gibiydi ama bir mantığı vardı, şimdi ne olacak?

.dedektif ile birlikte olması babasının manipülasyonu diye uzak duruyordu. ancak iki hafta uzak durmuş. annesinin olayı da azralin kılıncı ile cenneti ele geçirecekleri meselesiymiş. bunca zaman kadına bir kötülük atfediyorlar da bu muymuş yani?

.gitsinler yensinler, alsınlar cenneti ellerine, ne olacak ki? lucifer niye karşı çıkar buna? sonunda babasını seçecek mi? adam dünyayı seviyor işte ne yapacak ki ötesini? annesi bunu görmüyor mu? dedektifi öldürecek tipken şimdi senin için cehenneme gittim muhabbeti döndürdüler pek olmadı. hele hele dünyayı sevmiyor, kişi için burada diye üstüne basa basa söylemişlerdi.

.bunca mevzu arasında salak bir polisiye ile devam ettiler. bir grup varmış, esas adamları öldürülmüş. acaba kimmiş katil? davulcuları çıktı sonunda. basçılarından şüphe ettiler ama davulcu bası almış adamın kafasına vurmuş. çok da mühimdi yani.

.lucifer'e şarkı söyletme sahnesi bile sönük kaldı, belki piyano haricinde bir şeye yöneldikleri için böyle oldu bilemedim ama onu da yapamadılar. sıçmasalar bari.

--- spoiler ---