16 Nisan 2017

supernatural s12e18:

The Memory Remains

--- spoiler ---

.keçi adam hikayesi ile devam ettiler, sağolsunlar çok eğlenceliler. aynı espirileri milyonuncu kez yapıyorlar. hala komik mi ki? dean kocaman hamburgeri ağzına atar, sammy görür ve gerçekten mi der. olay bu.

.tabii aynı zamanda mekandaki güzel kızı keser, sammy işkoliktir, dean'in aklı başka yerdedir. kahve kadar ateşlisin dialogu ile karıyı kaldırır, gece pek hızlı geçmiştir. sabahına aynı mimikler ile muhabbetini ederler, kaçıncı kez oldu lan bu?

.kendileri ile dalga geçiyorlar neyse ki, geçi adamın yaratığı besleme olayına insan avlarız, aile mesleği bu repliği önceki girişlerden bir replikti. dean'in şaşkın suratını gösterip buna gönderme yapmış oldular, bir oraya güldük biraz.

.geri kalan da saçma sapandı. bir şey olmadı. şerifin ailesi bir tane moloch diye tanrıyı besliyormuş, gereksiz insanları öldürüyorlarmış. o da bunları zengin ediyormuş. şerif olayı kapatmak istemiş, mirasım ne olacak? güzel hatırlasınlar beni falan diye bir huzura ermiş. becerememiş, üvey kardeşi tekrar tanrıyı besleyeyim derken de bizim avcıların radarlarına yakalanmışlar.

.moloch dedikleri de sleepy hollow'un esas canavarıydı. onu şeytan olarak tanıtmışalardı. burada insan kanından beslenen bir tip olarak göstermişler. keçi suratı baki ama...

.diğer tarafta ketch bunların mekanı arattı taradı, ne alakaysa her şeyleri öğrenmek istiyorlarmış. öldürün gitsin değil mi?

.onun yerine böyle muamele gördüler, yerleştirdikleri böcekten ketch ile ilgili konuşmalarını dinlediği vakit surat ifadesi iyidi. aynı şekil telefonda ananızla olmayı seviyorum dediği vakit de iyidi. bunların analarına vuruldu, fotoğrafı falan almış, bakalım öldürmesi gerektiği zaman şüphe edecek, oradan da winchester'lar yararlanacak gibi görünüyor. ingiliz muhabbetine sokayım ya. kimin aklına geldiyse yazık etmiş. ne güzle lucifer var, kullanın lan onu, adam müthiş.

--- spoiler ---