1 Nisan 2017

supernatural s12e16:

Ladies Drink Free

--- spoiler ---

.şu kirli sakallı ingilize ayar oluyorum, getirdiler bölümü onun başına yıktılar. adam kötü değil miydi? şimdi sahaya inip avcılık yapmak istiyor. presinsipleri farklıydı ama bir miktar yakınlaşmış mı oldular? şimdi bunlar iyiler mi? kötü olmaları da saçma olurdu ya, şimdi de saçma.

.ne güzel lucifer gelecek diye bekliyoruz, bunlarla uğraştırıyorlar. çocuğu mocuğu derken, castiel'in velediyle uğraştık. kendi başına avcılık yapıyormuş. castiel'den neden hiç bahsedilmedi onu da anlamadım. adamı unuttular resmen, güya o da lucifer'in çocuğunu arıyordu.

.her neyse bizim tiplerin ve bu kızın aynı olaya eğilmeleri gibi bir tesadüfü yaşadık. pat diye birbirlerini tanıdılar, sonra ortak çalışmaya geçildi. önceki kurt adam yuva dağıtımından arta kalan bir tipin kendi sürüsünü oluşturma gibi bri çabası varmış.

.barmenlerden diğeriymiş. zaten boydan bilsenize diğeri olamayacağını lan. salak saçma tipler işte. ilkin korku filmleri ile dalga geçen kardeşlerle başladılar. oğlanı öldürdü, kızı kendine bıraktı.

.bizimkiler yine fbi olarak kendi, anası kızım uyuyor görüşemezsiniz dedi. ingiliz malı doktor olarak geldi, kızın ısırldığını anladı. akşamına öldürmeye geldi. kız uyandı, bunu tırnakladı falan derken öldürdü kızı. bunun muhabbeti daha uzun olur zannediyordum ama her şeyleri kısa sürede anlatmak zorunda kaldı. 

.castiel'in kızı da ısırıldı. çok saçmaydı. sammy salağı ile tartıştılar, ormana doğru yürüyüşe geçti. resmen ısır beni hesabı, iki kavga sahnesi ve ısırıldı. ingiliz eleman bunu da öldürecek miydi? evet bu sorunun cevabını bekledik. 

.onun yerine dokuz fareden birini kurtaradan, tek insan deneğini de öldüren tedaviye geçtik. kız kurt adama dönüştükten sonra verdiler ilacını debelene debelene tekrar insan oldu, çok heyecanlıydık, günü kurtardık ve bir supernatural daha böyle bitti.

--- spoiler ---