2 Nisan 2017

iron fist s01e10:

Black Tiger Steals Heart

--- spoiler ---

.iyi hareketlendi de bu nedir şimdi? bizim sakallı tip el'miş. ne alaka şimdi? kız baştan beri biliyor muydu? biliyorduysa iron fist dediği vakit niye söylemedi. söylememesini, madem öyle niye elemanı kovup durdu? saçmaydı yani, sonunda da hocasını bırakıp danny'e yardım etti.

.şimdi bu elemanın amacı neymiş? hand olarak olayının ne olduğunu da anlayamıyoruz ama kendi kolu olan madam gao'yu ancak zaptedebilmiş. olacak iş mi? nasıl olabilir? bunca zaman nasıl kontrol edememiş? bunun için danny'e mi ihtiyacı varmış?

.hem iron fist'e taktım muhabbeti neydi? geçidi koruyan elemanın videosunu çekmişler o günden beri araştırıyormuş. ondan öğrenmiş bir sürü şeyleri. chi meselesi de çok aptalca gelmeye başladı iyice.

.neyse ki peşindeki tip tetikçi değilmiş, kung lung mıydı neydi? kendi mekanlarından bir eleman göndermişler buna, geri gelmesi için yapmışlar. geri dönesi yok ama yaralı, burada bir şeye yaramadı. ne yapacağı belli değil.

.harold salağı ile tekrar anlaşma yaptı ama yine adam diğerlerinin peşinden gidecek gibi görünüyor. iyice psikopata bağladı. kızına kendini açıkladıktan sonra içki için kızı kesecek dedim ama kesmedi. 40 yıllık içkiyi çöp etti.

.şirketi ele geçirme planları da salakçaydı, gidip adamı öldürdüler, intihar dediler. bu kadar kolay mı ki? diğerleri korktuğu için mi geri aldı bunları? joy sonra babasından söz istedi, öldürtmediğine dair söz verdi ama sonra öldürdüğü mü ortaya çıkacak? vay be çok zekiler.

.böyleyken böyle sıçacaklar kesin, şu elemanla birlikte kalabalıkla dövüşmeleri güzeldi de sen hand'sin, bir sürü taleben var ama bir türlü iki tane insanı yakalayamıyorlar. biraz saçma değil mi? hem sorgulama meselesi neydi? hand kötü diye anlatıyorlar ama neden kötü bunu sorgulamıyor iyi güzel, sonra herkesleri dinlediğini öğreniyor. o neden peki? tamam kötü ama başka nedeni mi var? üstelik bunun hocaları aklında kızı boşver dövüşü kaybetme dememiş miydi? kim iyi kim kötü? nasıl karman çorman salak sapan bir dizi oldu bu böyle yarabbim.

--- spoiler ---