12 Nisan 2017

sleepy hollow s03e12:

Sins of the Father 

--- spoiler ---

.bu dizi de çok zor ilerliyor, böyle giderse yarım bırakacağım. dizinin tek ilginç yanı bu bölümün yayınlanmasından çok sonra yayınlanan legion dizisindeki tipi oynatmış olmaları. aslında o adamı görmüş olmalıyız ama unutmuşuz, şimdi görünce hatırlandı ve zamanda kırılmalara neden oldu. neyse ki bölüm sonunda öldürdüler de daha fazla uzatmayacaklar.

.neymiş efendim ırak savaşında bizim kafası kesilen şerif abimizle birlikteymiş. yaratıklar konusunda o zaman takıntılı olmuşlar. bu eleman altına düşkün, arkadaşlarını satan bir tipmiş. bok böceği ile kontrol edilen bir yaratık edinmiş kendine, onla takılıyormuş.

.diğer tanrı abimiz ve onun çağırdığı yaratıklarla alakalı bir mesele değil yani, onlar kendi çaplarında güç toplamaya çalışıyor. bunlar da böyle yapıyor. gereksiz saçma sapan bir şeydi. bu adamı en son arabada öldüren tip kimdi? onu da hiç hatırlamıyorum ya bu kadar aralıklı izlemeye zaten normal, fazla gitmeyecek sanki.

.neyse işte bu  eleman karnındaki yarıkta bok böceğini saklamış, bunları kandırmış. corbin abimizin dosyalarını almış, diğer adama yetiştirmiş. şimdi 9 bilmem nenin haritaları bunların elindeymiş. artık o kimse, kime götürecekse, kimin işine yarıyorsa, hepsinin allah belasını versin.

.bok böceği yaratığın kalbine girdikten sonra onu vurunca yaratığı öldürebildiler, bu da biraz saçmaydı yani, kontrolü kendisinde olunca öldürülebilir, değilse öldürülemez mi demek? 

.ikabat salağı, mills salağına yemekler hazırlıyor, kendini iyi hissetmesini sağlıyor ama nafile, karı sembölüm köpeği olmuş. onu oralardan çekip çıkartan sembolmuş, ellerini benzer şekil yapıp seninim diyor. nasıl bir manyaklıksa artık. bilemedim.

.babaları ile görüşmelerini de sevmedim, mills'in delirme olayı da güzel olmayacak. başındaki amiri niye bunu takip ediyor? ona kim haber uçuruyor o da pek belli değil. garip saçma sapan işler işte.

--- spoiler ---