11 Nisan 2017

samurai jack s05e04:

XCV 

--- spoiler ---

.birden alem değiştirdiler, jack abimiz önceki düşüşten biraz saçma bir şekilde kurtuldu ama ölmesini de beklemiyorduk. en son kapıştığı zincirli kız da ölmemiş. ikisinin ölmemesi normal oldu o vakit. bir tanesi ölmüş, onu zaten öldürerek mi attıydı ne olduydu? kargalar buna katil, cani diye bağırdı. o da geri bağırdı. kafa iyice gitmiş durumda işte.

.derken bulundukları mekan hopladı. aşağıdan canavar mı patladı? yoksa ağaçların olduğu yer hepten canavar mıymış? ne olduğunu anlayamadan farklı bir aleme gitti. alyuvarları boyutu insan olan devasa bir canavarın içine düştüler. kız bunu devamlı öldürmeye çalışıyor, devamlı aku propagandası yapıyor.

.jack de hafiften kafayı yemiş, diğer kişilikleri kızı bırakmasını söylüyor ama sorumluluğu kabul edip gerçeği göstermeye çalışıyor. arada akupunktur espirileri ve kıyafet espirileri de patlatıyor. sanki bu kızcağız jack'in psikolojisine iyi gelecek gibi.

.çeşitli maceralar ve organlardan sonra hava deliği gibi bir yerden çıkmayı buldu. zaten daha önce böyle yerlerde bulunmuştum, çıkacağımdır demişti. uçan kaçan yaratıklara atlayıp aşağıdaki asit havuzuna düşmeden çıkacaktı ki... yeni bir canavar koşturmacası başlayana kadar. son anda zıplayarak kurtuldu, iyidi hoştu işte.

.kızla birlikte ıssız adaya düştüler, yine kız bunu öldürmeye çalışacaktı ki uğur böcüğünün aku'nun planında olmaması nedeniye bir aydınlanma yaşadı. jack uğur böcüklerini seviyordu. güzel yani, her türlü güzel.

--- spoiler ---