21 Nisan 2017

Outcast s02e03:

Not My Job to Judge

--- spoiler ---

.acayip acayip işler dur durak bilmiyor. bu elemanın babası ile hurdacı abimiz, bir önceki şeytani ele geçirme olaylarını durdurmuş. bu kasabadan ne istiyorlarsa hep aynı şeyler oluyor demek. önceki kadın dediği ağzı dikilen kadın mıydı? topraktaki gösterdiği kimdi onu çok anlayamadım. 

.her neyse şerifle birlikte şeytani olanları toplama planı yapmışlar. hepsini hurdalıkta toplamışlar. bizim peder ve kyle salağı mekana gitti. yeni şeytan kaçmış keş elemanı kurtardılar. adamdan şeytanı çıkardı ama yaralarından geri girmeye çalıştı. ortamdaki herkes bir yarasını kapatarak kurtarmış oldu. bu da ders olsun dediler de nedir yani?

.hani şeytan çıkaramıyordu. tamam çıkardı diyelim de ne oldu? tek tek çözemeyiz diyordu ki çözülmüyor. sydney'i arıyor imiş güya da bulamaz mı bir insan evladı şimdiye kadar? gözden kaçırdığı kadına daha fazla baskı yapmaları gerekirdi. yerini biliyordu işte. gitti kadın sydney'e kocasını falan öldürdü. şimdi anlatmayacak da ne zaman anlatacak? içindeki şeytan kadar insanı tarafı da var. simbiyotik yaşam gibi bir şeydi yani.

.sydney'in ne halt ettiği belli değil. pek iyi değilim dedi. gitti akıl hastanesindeki veledin içindeki ruhu emdi. outcast'i yakaladıkları vakit de aynını yapıyorlardı. çocuk da mı öyleymiş? nedir yani? 

.aynı akıl hastanesinde kyle'ın karısının olmasının da manasını anlamıyorum. ne alaka, birden hepsi nasıl toplandı. küçük kızı ile mekana gidiyor. hastanede yalnız başına bırakıyor. iki tane tip geliyor buna, bir şey yapamamıştır inşallah diyoruz ama bir şey göstermiyorlar. sonra da bir şey olmamış gibi devam ediyor. küçük kızın elini kaldırdığında ürkmeleri iyidi. en güçlüsü küçük kız ama pek kullanmıyorlar haliyle.

.kyle'ın kız kardeşi iyice kafaları yedi. geçen bölüm intihar etmişti. kurtaran pedermiş. ne alaka değil mi? karanlıkta o kadar yerde adam pat diye bulup çıkardı. sonra yok efendim yardım çığlığı imiş, yok iyimiş. tekrar tabancalar ile takılmalar, kafaları yemeler. o evde insan kalabilir mi? çocuğu da kafayı yedi, derken buradan gitmeliyiz dedi. gitsinler kurtulsunlar, ne tiksinç bir mahalleymiş, aklım almıyor artık.

--- spoiler ---