15 Nisan 2017

Bates Motel s05e06:

Marion

--- spoiler ---

.sayko'dan sahne yaptılar. duş sahnesini adamla tamamladılar. rihanna'yı kesecek sandım ama onun yerine adamı kesti. o kadar adam o kadar bıçak yiyene kadar niye elini kolunu tutamadı, üzerine atlayamadı. sahne biraz zayıftı sanki ama gerekiyordu. rihanna'yı da harcamak istememişler, norman'ın yüreğinin titreyişi çok acayipti, iyi yapmışlar onu.

.adamlar koca bölümde bunu işlediler ama esas olay norma'nın gerçeği açıklamasıydı. babasını öldürmesi, kendisinin acılardan kaçınmak için uydurduğu bir karakter olduğu, madem yetişkin olduk o vakit gerçekleri anlatacağım acı da gerekli dedi.

.önceden kendisi zihnini ele geçirip adam öldürüyordu, şimdi babasına benzeyen pislik bir adam diye adamı öldürttü, aslında çok farklı değil ama ilk defa bilinçli şekilde adam öldürdü, seri katilimizin doğuşu adına güzel bir şeydi.

.rihanna'nın gelişi, karnının aç oluşu, adamla telefonda konuşurken kadın sesi duymasına rağmen duşa girişi falan hepsi çok saçmaydı. hani norman diğer taraftan delikten görsün de bir çavuşu tokatlasın istemiş olmalılar, ne yapacaklar başka? o kadar rihanna getirdik bari böyle yapalım demişler.

.bir de dylan olayı vardı ki evlere şenlik, dialoglar bir harikaydı ama yine de ülen iki sene insan hiç mi araştırmaz? hadi konuşmak istemedim, hiç mi elinin altında internet yok, iki tık uzakta işte her şey. sonra niye haber etmedim falan diyor, zaten uzaklaşmak istemişsin çektin gittin. norman harika konuştu da çıkıp gelecektir, bakalım ne olacaktır.

.norman'ın anasının gerçekliğini sorgulaması olayları daha kötü hale getirdi, hadi öncesinde bilinçli değildi, oluyordu bitiyordu. şimdi tam bir seri katil oldu manyak, bu haliyle nasıl yakalanmıyor? insan orasını da çok anlamıyor ya, o kadar olur artık.

.peşinde şerif vardı, chick vardı, onları hep unuttular. bölümde anası, kendisi, rihanna, adam ve karısı vardı. başka da kimse yoktu.

.adamın kendi evinin tuvaletinde diğer kadınla konuşup, çişimi yapıyorum demesi de evlere şenlikti.

--- spoiler ---