6 Mart 2017

the walking dead s07e12:

Say Yes

--- spoiler ---

.boş beleş işler, bahane bile sayılır hakkaten. negan ile savaşmak için silah toplama bölümü yapalım demişler ama rick ile michonne sevişiyor bildiğin, devamlı surette bu iş içindeydiler. arada da işte zombi avladılar silah buldular, yetmedi erzak buldular.

.kimselerin görmediği bir mekan keşfettiler, ne alakaysa arazide mal mal dolanırken, sen de benim gördüğümü görüyor musun dedi ve şak diye silahlar ve yiyecek, üstüne çatıdan düşüp de yatağa düşmeler, komikti yani. iyi anlamda komik demiyorum, salak salak güldüler ama ben gülmedim.

.sonra efendim madem o kadar zombiyi iki tane süper zombi kesiciye hallettirdik, bari olay yapalım dediler. bir tane geyik görmüştü michonne, rick öküzce uyanınca geyiği kaçırmıştı. aslında onun vasıtasıyla mekanı bulmuşlardı ya neyse işte, rick tekrar o geyiği zombi kuşbaşısı şenliklerinde gördü, bıraktı zombi kesmeyi. çıktı dönme dolabın üzerine, geyiği vuracak mal. e salak adam etraf zombi kaynıyor, öldürürsen mundar etmezler mi?

.tam vuracakken baktı arkasında zombiler var, ziyan olacak vaz geçti derken tutunduğu yer koptu zombilerin ortasına düştü. michonne pek bir telaş etti, geyiği yakalamışlar onu parçalıyorlar. rick zannetti. zaten mübarek ninja gibi kaçmış. michonne kılıncı falan bıraktı, gardını indirdi, geberip gidecekti de neyse ki rick yetişti. kılıncı attı, tuttuğu gibi iki tane indirdi.

.böyle de salakça bir olaylar silsilesiydi işte. bir de rosita salağının derdi vardı. bir an önce harekete geçmek istiyor. intikamını alacak yerinde duramıyor. lan mal, siz şimdi sasha salağı ile öldürmeye gidiyorsunuz iyi güzel ama yakalanırsanız ne olacak? mekanı altı üstüne getirmezler mi? daha kaç defa müsamaha gösterecek? rick'e bunları kontol edemiyorsan bilelim yani demişti, beter olacaklar gibi geliyor bana ama artık tekrar negan'ın galibiyeti ile devam ederlerse yandık, bir sezon daha sürünecek demektir.

.bir de salak lezbiyen kız gitti amazon tiplerle karşılaştığı mekanı rick'e söyledi. oradan da bir sürü karın ağrısı çıkar, zaten bebeğe karşı sorgulamalar yapıyordu. onların hayatı neden bizimkinden değersiz olsun ki gibilerinden. böyle de bir saçmalık yani.

--- spoiler ---