24 Mart 2017

the 100 s04e04:

A Lie Guarded

--- spoiler ---

.her geçen bölümde daha çok sıçıyorlar. olacak iş değil, bir tarafta 100 kişiyi kurtaracak gemi enkazı var, diğer tarafta mal mal işler dönüyor. yine 100 yapalım bari demişler. neymiş efendim insanlara yalan söyleyemezmişsin de listeyi bulmuşlar da şunlar bunlar. esas karakter monty'i listeye almamış, clark kendini ne zannediyor? hadi jasper malı tamam da monty'i nasıl almazsın ülen? 

.sonra jaha geldi de kura çekeriz, herkesler çalışmak zorunda, çalışmayan kuraya katılamaz falan dedi. iki dakikada bulduğu çözümü clark bulamadı mı? kura falan çekmeyecekler tabii de iş oraya gitmeyecek çünkü tesisi buldular, ellerine kara kan var, artık nereye giderse.

.tabii diğer buz ulusu malları da savaş çıkardı. neymiş efendim yalan söylemişler de şunlar bunlar. octavia'nın hayatta kalması da mallık, artık kelimeler kifayetsiz kalıyor. dövecek gibi yapıp sonra uçrumdan aşağı düştü. madem öyle atlasana lan, yaralıyken bile kurtuluyorsan hayli hayli kurtulurdun. atı da pek eğitimliymiş, ölmedi diye elini yalayıp uyandırmalar, sonra eve götür deyince götürmeler.

.şimdi uzay gemisi enkazında buz ulusu ile savaşa mı tutuşacaklar? diğer tarafta da genetik olarak radyasyona bağışık insanlar yaratacaklar. böyle de manyaklık sürüp gidiyor.

.luna meselesi de komikti, kadın kurtarılmaya değer misiniz derken güzel şeyler söyledi de sonunda yine kurtardı. iyiliğin timsali böyle miymiş? iki çocuğu düşünemedi mi yani?

.insansız hava araçları ile adam öldürülmesi de komik, hala ölüyorlar ama bitmiyorlar. sınırlı sayıda insan var ama bitmiyor arkadaş. ölen ölene ama bitmiyor işte.

.neyse ki malca müzik basmaları azalttılar, sesi kısmak zorunda kalıyordum. şimdi normal halinde gibi, fazladan basmaya halleri de kalmamış olabilir, devamlı bir tantana vardı çünkü.

--- spoiler ---