4 Mart 2017

supernatural s12e14:

The Raid

--- spoiler ---

.lan bütün mevzuyu ingiliz harflerin adamlarına getirdiler. lucifer esas olay olmayacak mı? yoksa hepsi karşı karşıya mı gelecek? bir kere o kadar artistlik yaptılar, bir avuç vampir mekanlarını bastı, ekibin yarısını öldürdü. çok saçmaydı yani.

.daha da saçması oldu, sam ekibe katıldı. dean'i de ikna edecek güya, bu eleman devamlı yanlış tarafı seçiyor. yine karın ağrısı gibi işler başlıyor. anası zaten baştan itibaren katılmıştı, şimdi ne olacak? tamam adamların amacı kötü değil ama yöntemleri kötüydü, bir sürü insan öldürmüşlerdi. kimsenin gözünün yaşına da bakmıyorlar zaten. yine öyle bir olay ayarlayıp işleri karıştırabilirler.

.anneleri ile kavga ettikleri bölümün devamından başladılar, pek böyle yapmıyorlardı. muhabbetlerinin devamı falan derken bir kaç gün sonrasına geçtik. anneleri gitmiş ingiliz harflerin adamların mekana taşınmış, sert tipli olanla devamlı olaylardan olaylara koşuyorlar.

.derken sam anasını görmeye gitti, operasyon hakkında bilgi milgi derken alfa vampir çıkmış gelmiş, onu öldürttüler, hem de colt ile. öldüremeyeceği beş şeyi saymışlar mıydı? onlardan biri alfa vampir değilmiş.

.bir de ingilizlere karışmıyorum ama amerika benim yuvam diyor, nasıl yani lan? vampir falan hepsi avrupadan gelmedi mi bunlara? saçma yani bir bakıma ama gönderme yapıyorlar güya.

.sert tipli ingiliz de dean'e içki götürerek, katilden katile bir gönül köprüsü kurmaya çalıştı. sonra vampir yuvasına dalalım muhabbetine giriştiler. baktılar gittiler, yuvada kimse yok. hepsi mekana baskına gitmiş.

.sen bir üs yapıyorsun ve koruması yok, yani tamam koruması var ama vampirler çıtır çerez niyetine yediler. içerde silah yok, bir şey yok. bir tane colt var, neyse ki o da alfa vampir öldürebiliyormuş. böyle de bitti gitti işte.

--- spoiler ---