18 Mart 2017

shameless s03e05:

The Sins of My Caretaker 

--- spoiler ---

.insanı inanılmaz yoruyorlar. bu kadar gürültü, bu kadar patırdı, kir pas, kavga dövüş, konuşma tartışma, derken kafa kalmıyor. ha bu kadar şikayetle yine kendilerini izletiyorlar ama ciddi sorunları var, insan bunların ciddi sorunlarını görüp haline şükrediyor sanki, diziyi özel bunun için yapmışlar. kilisenin parmağı olabilir.

.meth bağımlısı erkek düşmanı annenin, oğlunu kıza benzetmesi. kız penisi demesi, kızın kendini süslemesi, minicik veletler lan bunlar psikolojilerini bozmadan nasıl çekmişler peki? ben anlamıyorum yani bir yere kadar etkilemez mi?

.bizim ailenin normal çocuklarının da psikolojisi delirmez mi? kanser meselesi bitti mesela ama komedi, yeni mi haberleri oldu yani? kimse niye babasını suçlamadı? hadi onu geç, minik zenci oğlanın kafası karışmaz mı? nedir bu kadar olay? ben bu diziye karşıyım resmen, ruhsal gelişimi bozar hehe. her neyse, pis amerikalılar.

.bahçelerinde kazı vardı, 14 senedir ölü olan halaları mıdır nedir? bahçelerindeydi. maaşını alan frank ve ailesinin götü tutuştu, herkesler kazdı ama en son fiona buldu kemiği.

.derken eve geldi ve ne görsün, özel tasarlanmış çılgınlar gibi manzara. frank bir ara şikayet etmişti. evde suçlular var, yetişkin gözetimi yok falan diye. şimdi sosyal esirgeme kurumu ağzına sıçacak. steve'in babası, ian'ın çakıcısı adam kendi evini soydurdu. kadın pompalı ile diğer gey oğlanı vurdu. onun götünden saçmalar çıkartıyorlardı. kendini kız zanneden velet ortada boyanmış dolanıyordu. zaten çocuk bakım evi gibi herkes ağlıyor. üstüne geldi debbi havuzda bunu sıkıştıranlara gününü gösterdim diye bağırdı çağırdı, tam bir harika oldu. üçünü beşini alsalar çok sevineceğim artık, bu ne lan?

.lip ve sevgilisi meselesi vardı. kötü davranıyormuş, karen'i unutamamış falan filanlar. sonra barıştılar, havai fişeklerle oynaştılar. komşularımız hala çocuk yapmaya çalışıyor ama inanılmaz bir işe imza attılar. kevin'in spremini annesinin için şırınga ile boşalttılar. kendi çocukları gibi mi olacak? kendi genleri gibi kabul edecekler herhalde. hem torunu hem çocuğu gibi olacak, artık neyse artık yuh yani.

.jimmy malının gay babası söylenmesi ve gidip aldatmasını da es geçiyorum, çok saçmaydı hakkaten, fiona haklıydı. mal mal konuştu gitti bir de mal mal işler yaptı. nereye varacak bakalım meseleleri? çok merak ediyoruz.

--- spoiler ---