25 Mart 2017

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e22:

Taida Issen

--- spoiler ---

.altyazılar yüzünden animeye ara verdik, olayları unuttuk. zaten bir yerden sonra eski ilgi çekiciliğini kaybetti. subaru'nun geçmişe dönüşü ilgi çekiciydi. güzel bir yere bağlayamadılar. gizemi açıklamaktan çok deneme yanılmayla yavaş yavaş gösteriyor gibiler.

.şimdi cadı tarikatı tembellik tipinin kopyası olduğunu öğrendik, daha genç bir şey ama ekipten bir sürü insanı öldürdü, sonra diğer eleman gibi subaru'yu yakaladı. neyse ki diğerleri gelip kurtardı.

.bölüm sonundaki mavi parıltı ile bitişi de çok anlamadım. anı mıydı? geçiş miydi neydi? şimdi emilia'yı kurtarmaya çalışıyor. ordu toparlardı ve tehditleri ortadan kaldırıyor. balinayı halletti, cadı tarikatının başını halletti, geriye ne kaldı? gerçek cadı falan bir şeyler vardı ama daha onu göremedik, tetikçi bir kız vardı o ne alakaydı?

.esas olay subaru'nun neci olduğu? bu evrene nasıl geldiği gibi konulardı. bunlara daha girmediler bile, o yüzden baydı biraz. artık olsa da olur olmasa da olur. zaten sonunu güzel bitiremeyeecklerinden emin gibiyim.

--- spoiler ---