25 Mart 2017

iron fist s01e06:

Immortal Emerges from Cave

--- spoiler ---

.bölüm geçtikçe sıkıntı yaratıyorlar, dövüş sahnesi bekliyoruz saçma sapan şeylerle karşılaşıyoruz. daredevil'in dövüş sahneleri bundan daha iyidi yav. bu adam bir de kung fu'cu olacak. bir yerden kalkmasını yapıyor o kadar.

.şimdi beyninde konuştuğu hocası el'in kendisi falan mı? nasıl kızın öldürülmesini emretmiş olabilir? nasıl yani? dövüş her şeyden önce mi geliyor? el kim? madam gao muydu neydi? aynı yerde bulunmuş. özel gücü falan da var iyi güzel de bu kadın kim her taraftan pörtlüyor. daredevil'da özel gücünü görmüş müydük? sadece mafya lideri gibiydi. ne bileyim saçmaladılar çok fena.

.ward ve joy desen ayrı karın ağrısı. şirket meselelerini onlara yıkalım demişler. verdikleri zarardan ötürü ne yapılabilir diye kriz yöneten bir zenci ile buluşacaklar ama ward'ın kafa gidik, eleman bağımlıymış. zaten hap içişinden belliydi. eroini aldı mı almadı mı bilemedim ama yine de kafa gitmiş işte.

.danny ile maceraya kalktılar gibi oldu ama bir şey olmadı. sadece kesik adamın başında davetiyesini aldı o kadar.

.dövüşçüler desen birbirinden komik, üç tane dövüşçüye davetiye gönderilmiş. biri iki kişi, elini kesiyor çember oluşturuyor. dövüşüyorlar danny yeniyor. diğeri zehirli kadın, danny'i zehirliyor ama yine danny yeniyor. diğeri de kesici alet uzmanı gibi, normalde danny kılınç kullanmıyor muydu? silah benim diyerek onu da yeniyor.

.aslında yenmiyor, son vuruş öncesi yenersen kızı keserim deyip müsabakadan çekiliyor. hile yapmaktır falandır filandır derken herhalde bunun da bir sonucu olacak.

.bütün tantana kimyager babanın kızı içindi güya ya şimdi adamı da kaybettiler. kızını kurtarsalar ne olur? adamı geri aldıysa, kızını kurtardılarsa yine işler değişebilir ama adam ölecek diye hastaneye getirdiler, oradan da kaçırmışlar. diğer iki karakteri de bunda kullanalım dediler. dövüşçü kız küçük bir dövüş yaptı. hemşire de her zamanki gibiydi. daredevil'den bu yüzden kaçmamış mıydı yahu? o da saçma bak şimdi.

--- spoiler ---