4 Şubat 2017

it's always sunny in philadelphia s12e03:

Old Lady House: A Situation Comedy 

--- spoiler ---

.öyle sesli güldürmediler bu sefer ama kendince hoşluğu vardı. derken evli ve çocukluya gönderme mi yaptılar? sitcom'lara topluca gönderme yaptılar ama sanki evli ve çocuklu da nasibini aldı gibi.

.adamların iyice götü kalktı da komedi sınırlarını mı çiziyorlar? sanki böyle bir şey olmuş gibiydi ama ne bileyim, bir yandan hoş. diğer taraftan itici oldu. kurguda ses ve efektler meselesi genel olarak güzeldi aslında, üzerine muhabbet ile baydılar. sonra kendi yaptıklarını da bunun içine dahil etmeleri garipti. ha biz bu kadar laf ediyoruz ama biz de bu yolun yolcusuyuz demek gibiydi.

.zaten bir yerden sonra kendi kurgularına da sitcom efektleri gelmeye başladı. adamlar istediklerini yapıyorlar bir bakıma.

.hiç yoktan olay, mac ve charlie'nin anneleri meselesi ile başladı. zaten hiç yoktan başlıyor ama bu sefer şak diye analarını kamera ile izleme kararı aldılar. aralarında ne oluyor diye izlerken bir den televizyon şovuna dönüştü ve olaylar gelişti.

.şu bıyıklı amcamız ne alaka geldi? pedofili muhabbeti hala çok acayip, avrupada bile diyor da amerikada yapıyorsunuz lan bunu. neyse işte dee de kafasını sıkıştırdı. en son da osurayım derken sıçtı. aslında pek komik değildi bu be.

--- spoiler ---