4 Şubat 2017

grimm s06e02:

Trust Me Knot

--- spoiler ---

.ne oldu şimdi? bütün bölüm uğraştıkları olay pat diye bitti. şimdi mahkemeye çıkartıyorlar. savcısı, hakimi satılmış, iyi güzel hepsi de ülan yok mu hiç temyizi şusu busu? nasıl yani? pat diye bıraktılar adamı. sağlam deliller var, her şey var ama bitti gitti. adalind tanıklık yapması bile gerekmedi.

.madem öyle niye anlaşma yaptın ki? ne gerek vardı? bu sean'ın aklından ne geçiyor? neden bu kadar abarttı? hepsini öldüreceğim tarzında bir şeyler de dedi. biraz saçmalayacaklar gibi ama çubuk olayı pek tatlı, neyse ki onla kurtarıyorlar.

.çubuk insanı kontrol altına alıyor gibi ya da bağımlılık yapıyor gibi, nick devamlı yanında taşıyordu. ilkin uyarı ile bıraktı, sonra tekrar alma ihtiyacı hissetti. gariplik olunca da bıraktı. nereye gider mevzu bilmiyorum ama koruyucu gücü, diğer polisleri bayıltması falan iyidi.

.üstüne sarılı olduğu bezdeki harfler meselesi çıktı. bir türlü okuyamıyorlardı. diana geldi harfleri gördü ve çizdi. nasıl psikopat bir çocuksa sınırsız gücü var resmen. o kadar olay içine çocuk taşıyorlar, iki kişiyi öldürdü. kimse bilmiyor nerdeyse, garip bu da.

.köstebek abimizin espirileri gayet iyidi. adam renk katıyor resmen. rosalee'nin hamilelik meselesi de komik oldu aslında, ortaya soktular. tepkiler komik, üzerine çocuk bakma meselesindeki dialoglar da fena değildi.

.hank ve wu iyi iş yapıp sean'ı tutuklamışlardı. bir işe yaramasa da en azından zaman kazandırmış oldular. şimdi istifaları bekleniyor. ekip dağılıyor mu? tüm hikayeyi bunların polisiyesi üzerine kurmuşlardı. ne yapıp edip tekrar ekibe katacaklar, tekrar dava alacaklar gibi geliyor bana.

.sean durduk yere bir anlaşma yapacak, onun gibi bir şey olacak. trubel zaten tekrar çağrıldı, sezon bitirdiler, ara bölümlere geçecek gibiler. bakalım artık. sıçmasalar bari.

--- spoiler ---