2 Ocak 2017

shameless s02e08:

Parenthood 

--- spoiler ---

.bu dizi insanı dert sahibi eder. bu nasıl dram kardeşim. pırlanta gibi oğlan lip'in çektiği çilelere bak. şimdi ben altın yumurtlayan tavuğunuz olmayacağım diyerek evi terk etti. nedir yani bu muhabbet? fazla zeka küpüne zarar. karen bebeğini satmaya çalışıyor, yanında lip iyi aile arıyor güya. sonunda kendisi satın alacak. para meselesi ise zengin olsana kardeşim. niye sürünüyorsun?

.esas büyük anne meselesi iyidi. kadın kander kendini öldürmeye çalışıyor. paraları frank'e değil diğerlerine bırakıyor. sheila yüzüne yastıkla bastırıp öldürüyor kadını, ışığa yürü meselesi komikti. affedildin meselesinde de exorsit'i duyar gibi oldum ama komik versiyonu oldu. hiç mi anlaşılmacak boğulduğu? biraz saçma ama olsun o kadar.

.zaten kakasını tutamıyordu. ağrıları çoktu. ilaçlarını frank alıp kaçıyordu. karen'ın kocası yardımcı oluyordu ama bir yere kadar işte, çabucak öldü fazla uzatmadılar neyse ki. torunlarına bir sürü hediye almıştı. bir yangın çıkardı diye kadını görmediler bile. öldü gitti, üzülmeyecekler mi?

.gay oğlanlar cephesinde de komiklik vardı güya, frank ian ile diğer elemanı birlikteyken gördü. sonra en pis beyaz çocuk fank'i öldürmeye karar verdi. arkasından silahla gidiyordu ama öldüremedi. babası duymasın diye kendini hapse tıktırdı. en azından ben öyle algıladım, çok gereksiz bir meseleydi. gaylik meselesi külliyen gereksiz zaten. çok duyarlandık sağolsunlar.

.bir de okula devam etme muhabbeti var. fiona liseyi dışardan bitirecek. lip ile anlaştılar. sonra lip derste kafayı yedi, camı pencereyi indirdi. okuldan kovuldu ama rehber öğretmeni yeni okul buldu. fiona ile de bu yüzden tartıştılar, ben siz okuyun diye kıçımı yırtıyorum, okumayacaksan evden git dedi. saçma bir tepkiydi ya artık tatlıya bağlarlar herhalde.

.steve meselesi öyle salak saçma gitmeye devam ediyor. yanındaki kadının konuşmalarını çevirmeye başladılar, komik sayılabilir. fiona ile yakınlaşmak için carl'ın takımına koçluk yapıyor, öyle takılıyorlar işte. hayat bunlara güzel.

--- spoiler ---