22 Ocak 2017

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e21:

Zetsubō ni Aragau Kake

--- spoiler ---

.bir tane değil üç tane balina varmış. iki tanesi görüntü gibiymiş. büyüsünü çoğaltmış gibi bri şey yapmış. esas olan balina üste geçmiş. diğerleri bunları dövüyormuş. bunu yine subaru fark etti. üstteki balinayı kendine çekip, üzerine büyük ağacı düşürmek gibi bir plan yaptı. eh işte oldu aslında da bu daha ne ki? balina ile niye kapıştı ben hala anlamıyorum.

.cadı tarikatı denenin yolunun üstü olduğu için mi? yoksa bir kahramanlık göstermesi için mi? yeşil saçlı olan ile arkadaş oldu. emilia'yı tamamen unuttular, arada ismi geçiyor. hala onu tahta oturtacakmış da o da yarı cadıydı. belki kızcağız kötü mü çıkacak nedir?

.esas rem'e haksızlık ediyor. kızcağız ağzının içine düşüyor ama hala yok yani. savaş alanında da onun sayesinde kazandılar. neyse ki yeşil saçlı hepsini kendine bağlamadı, üstüne yardım etti.

.mor saçlı elemanla atışmışlar mıydı? onun olayını hatırlamıyorum. destek birliklerinden o da geldi bunlara katıldı. bir hayli güçlü birlik oldular ama diğerleri çok daha güçlü. ne şansları olabilir ki?

.yaşlı abimizin olayını da bağladılar. adam hiç seni seviyorum diyememiş. pek dokunaklıydı. balinayı öldürdükten sonra seni seviyorum diye haykırdı ama üzerinden yetmiş sene geçmiş. geçmiş hikayesindeki tipler şimdikinden bin kat daha iyimiş. subaru salağı yerine bu adamı oynatsalarmış. emilia yerine de pembe saçlı kız daha iyimiş. 

--- spoiler ---