23 Ocak 2017

lucifer s02e11:

Stewardess Interruptus 

--- spoiler ---

.chloe meselesini unutmuştuk, ne kadar uzun ara verdiler. neyse ki yazmışım bir miktarını. izlerken kim hatırlayacak bunları? bir yere mi yazıyoruz sanki veryansını ettiydim. çoğu zaman işe de yaramıyor ya neyse.

.şimdi hala chloe meselesini tam anlatmadılar. özel olarak üretilmiş bir veletmiş, lucifer içinmiş ama lucifer ile bunlar birlikte olursa nasıl cennetin kapıları açılıyor? bunu anlatmadılar, belki lucifer'in imtihanı falan mı? ya da özel güce falan mı sahip olacak? ikisinden biri ya ne çıkacak bakalım.

.geçen bölüm öpüşme öncesinde kalmışlardı. tam öpücük gelecekti, içeri hostes kılığında biri girdi. lucifer sipariş mi etmiş ne olmuş? ben çağırmadım dedi ama nedense sonra kendi kendime yaptım dedi. belki kadın kendi kendine gelmiştir artık ne olduysa mühim değil.

.sonra kadın öldürüldü, onun tanıdığı da öldürüldü. lucifer'in sıradan takıldığı insanlar öldürülüyor gibiydi ama olay bu değilmiş. olay bu gibi yapıp luciferin seks hayatına girdik. kadın erkek ayırmadan geçirmiş hepsine, özel numaraları varmış, onları anlatıyor. komikti bu kısımları.

.zaten genelde tepkileri komik geliyor artık insana, bir miktar ciddileşti. chloe'nin kendisine layık olmadığını söyledi. sonra da öpücüğü kaptı. bölüm sonu geç gelen öpücük gelmiş bulundu. birbirilerine uyumlu değildiler. peki ne oldu şimdi? takılacaklar anlaşılan ama bir sürü dert var. göreceğiz artık.

.maze meselesi de hoşluğunda devam ediyor. kadın son bölümde intikam almasının teşekkürünü almaya çalıştı ama istediğini alamadı. doktor ile muhabbetleri iyidi. kendiyle ilgili sıkıntıları var, hepsi insan mı oldu nedir böyle?

.zenci melek anasıyla muhabbetlerde, hep birlikte lucifer ile chloe arasını yapmaya çalışıyorlar, bunlar ortaya çıkınca büyük sıkıntı olacak sanki ama ikisinin bir olmasıyla ne gibi bir ilişki varmış, göreceğiz artık.

--- spoiler ---