15 Ocak 2017

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e18:

Zero kara

--- spoiler ---

.bugün ne izlesek sıkıcıydı yahu. ne oldu koskoca bölüm? kendine acıdı, rem'e kaçma teklif etti. emilia'yı sevdiğini söyledi ve bölüm bitti. nedir bu şimdi?

.tamam çabalamaktan yorulmuştu, elinden bir şey gelmediğini fark etti. hayatını boşa geçirdiğine isyan etti. bunlar güzeldi belki ama sonuç nedir? ilkin kaçalım birlikte, yaşlanalım birlikte dediler.

.hatta rem buna aşkını ilan etti, muhabbet bitişinde de ben emilia'yı seviyorum dedi. ulan nedir bu? dalga geçiyormuş gibi de sonunda gülüşmeler. birbirini desteklemeler ve sıfırdan başlamalar. bir sürü de zaman kaybetti. normal şartlarda koşa koşa gitse bile yetişemiyordu. şimdi ne olacak?

.bölüm başında da sevgili kedi subaru salağını psikopatın elinden kurtarıyordu. çok güçlüymüş hakkaten, az daha kaybedecek dedik ama hepsini öldürdü. hatta subaru'yu bile öldürdü. emilia öldükten sonra bu dünyayı yakarım modundaydı. her şeyleri yok edecek gücü varmış. subaru da verdiği sözleri tutamamış. haliyle öldü gitti, tekrar başa döndü. sonra kaçalım hikayesi başladı. o da bir yere varmadı. zaman kaybettikleri ile kaldılar. kimseye durumu anlatamıyor, bir şeyleri düzeltemiyor. ne yapacak peki bu mal?

--- spoiler ---