16 Ocak 2017

shameless s02e10:

Great Cause

--- spoiler ---

.salak saçma hüzünlü bir başka bölüm. o kadar çalışıp çabaladıkları paralarını anne ve babaları buldu, uyuşturucuya harcadı. önüne gelene harcadı. bir türlü bitiremediler. sonunda lip fark etti. fazladan alınan oyuncakları iade etti. fiona'ya güzel bir azar kaydı ve bölüm böyle bir bunalımda bitti.

.iyi anne rolünü oynamayı geç, kadın ölecek gibi heyecanlı hareket ediyor. yerinde duramıyor. aldığı uyuşturuculardan mı? nedendir bu hali belli değil ama herkesi bunalttı, güya ilgileniyor. saçma sapan bir hal aldı.

.carl'ı arabanın direksiyonuna geçirmiş. kaza yaptılar, polis fark etmiş olayı aldılar içeri. kefalet için yine para gerekti, yine aynı kutuya gidildi. ülen parayı artık daha iyi saklasanıza değil mi? tabii iş işten geçti, o kadar para gitti.

.komşular bebek yapmaya çalışıyor. kadında problem varmış, onun dramını yaşattılar. dramları bitmiyor, beş koldan dram geliyor. komik kısımlar git gide azalıyor.

.takıntılı teyzemiz biraz komikti, iyilik yapmak için kiliseden bir hastayı getirtti. onunla ilgileniyor güya ama öldüreyim mi seni diyor. artık kafa gitmiş, diğer eleman çakışlarda. bulduğu yerde getirecek. anasına kızına artık allah ne verdiyse. kızı da ortalarda yoktu.

.geçen bölüm bitişte benim kızı hamile bırakmışsın diye ortama dalan mal insanın olayı bir de ensest çıktı. adam içip içip kızına kayıyormuş. hamile bırakmış. annesi zannediyormuş da neymiş efendim bir de salak salak normalleştiriyorlar, nasıl ahlaksızlık bu kardeşim yav?

.steve karısının sevgilisini getirme derdinde, adamı konteynırda kaybettiler. herhalde sonunda ölecek, bağırışlar bunu işaret ediyordu. belki biri duydu geldi diyecekler kim bilir? sırf adam gelirse fiona ile takılabilir diye bunu yaptı ama ağzına yüzüne bulaştırdı.

--- spoiler ---