15 Ocak 2017

it's always sunny in philadelphia s12e01:

The Gang Turns Black

--- spoiler ---

.12 sezonun en kötü bölümlerinden birini yaptılar, hem de sezon açılışına. üzdüler bir miktar. hani müzikal sevmiyoruz ondan mı bu kadar kötü geldi bilemiyorum. tamam yine kendilerince hoşlar iyiler ama niye müzikale kasmışlar ki bu kadar? en azından yarısına kadar bari şarkı söyleselerdi. sonuna kadar müzikal yaptılar, bir de rüya çıktı. daha kötü olamazdı.

.hem zenci meselesine de çok girdiler. kendilerini zenci olarak görüp onları anlamaya çalışmalar, ders çıkarmaya çalışmalar gibi bir şeyler yapalım demişler. komik de değil, mesajı da bayattı işte.

.quantum leap'deki abimizi de oynatmışlar. o diziyi tvde yayınlarlardı herhalde. izlerdik kısmen ama espirilerini falan hiç anlamıyoruz. laflar havalarda uçuşuyor öyle gidiyor geliyor. bir de the wiz midir nedir? 78 yapımı macera filmi diye bir şey çıktı. o muydu ki? saçma sapan bir şeymiş. nesin göndermesiymiş bu kadar? kafa ağrıttılar resmen.

.bir de seslerle oynuyorlar mı? yoksa oyuncu olmak için şarkı da söylemek şart mı? hepsi nasıl bu kadar söyleyebiliyor? en kötü frank söyledi ama o da yılların kartı zaten ancak o kadar sesi çıkabilmiştir.

--- spoiler ---