6 Aralık 2016

the walking dead s07e07:

Sing Me a Song 

--- spoiler ---

.negan ile pek bir yakınlaşıyoruz. iyice yakınlaşınca korkuyoruz, zükmese bariye getiriyorlar devamlı. böyle bir devamlı gerginlik, devamlı yüze yakınlaştırma ve müzik. iyi yapıyorlar aslında ama carl'ın yaptığı inanılmaz mallıktı. eleman mallıkta sınır tanımıyor, sırf bu yüzden negan bunu beğendi mi?

.neden beğendi? çocuk öldürmediği için mi? aslında bunun yaşındakileri öldürdüydü. diyelim sevdi öldürmek istemiyor ama bir bedel ödemesi gerektiğini düşünüyor. peki nedir? hem tüfekle karşısında durduğu vakit adamın arkasına geç saklandı. nedense tetiği çekemedi.

.tetiği çektiği vakit bunu öldürecekler miydi? o kadar adamın karşısına geliyor, iki tanesini öldürüyor ama kimse karşı ateş etmiyor. o da biraz salakçaydı. başka karakter olsa şimdiye elli kere öldürürlerdi. ninjamız sevgili jesus da bir şey yapamadı. geride kaldı. daryl'i kaçırdı ama carl için bir şey yapamadı.

.michonne de negan'a gidiyormuş. o da salakça, carl kadar salakça olmasa da salakça. gidince ne yapacaksınız abicim? topyekün savaş gerekiyor, bir miktar ajanlık gerekiyor. içerden dışardan çökertmek gerekiyor. onun yerine gücü olan tipler kendi işlerine bakıyorlar. çoluk çocuk da göreve çıkıyor. sonra negan'ın şamaroğlanı oluyor.

.şişko kadın ile muhabbeti bir harikaydı, koptum o kısımda ama tabii bütün olarak negan güzel karakter dedirtikten sonra bokunu çıkarma limitine gelmiş bulunmaktalar. çocuğu seviyor. severken babasını kardeşini öldürmekten ve gömmekten bahsediyor. böyle de acayip bir tip işte.

.mermi yapımı ve eugene muhabbeti de fena değildi ama sen bir mermi ile ne yapacaksın arkadaş? bir kere negan'a bu kadar kolay bir şey olmayacağı aşikar. o halde niye buralarda tırmalattırıyorsun ki? bu da çok saçma gelmeye başladı.

.bir boka yaramayan eski belediye başkanı oğlu, kedi olalı fare tuttu. latince listeden erzak toparladı. ha bir de rick vardı değil mi? iyi korunmuş bir mekana girdiler. adamın malzemeleri de iyi korunmuş. rick burada uğraşırken bebeğini negan uyutuyor. böyle de bir olay işte.

.aralarda bir yerde yüze ütü basma olayı oldu. karılarından biri ile birlikte olan adamın yüzüne ütü basıyor. kural buymuş, medeniyet buymuş.

--- spoiler ---