6 Aralık 2016

shameless s01e10:

Nana Gallagher Had an Affair

--- spoiler ---

.nasıl güldürü bu lan? bildiğin üzülüyorum. hallerine üzülüyorum. aile olamamışlar, anne gelmiş, gitsin diye yalvarıyorlar. kadın diyor ki frank ile evli kalmak her gün cam kırıkları yutmak gibiydi. ülen madem öyle niye 6 çocuk yaptın? 16 sene nasıl evli kaldın. güldürü bunun neresinde?

.fiona desen içi dışına çıktı. liam gidecek diye kafayı yedi. çocuklara annelik yapamıyor diye sıkıntıda, yan evden talimatlar veriyor. acayip acayip işler.

.lip desen çok derin etkilendi, en çok onun üzülmesine üzüldüm. eleman kin dolu, anasına tavrını koydu. babasına yumruğu çaktı. baktığın zaman bir hayli dağılmış bir psikoloji ama güçlü de olmalı. gitsin bu durumda bir şeyler yapsın. kafa zehir değil miydi? para sorununu bari çözsün ne bileyim?

.şu dizide sürünme üzerine espiri yapalım diye mi sürünüyorlar? anlamakta zorlanıyorum. madem öyle yapacaklar niye ciddiye alıyorlar bu kadar?

.midel carl salağının kolu kırıldığı vakit babasının tavrı gibi olabilir ama o da iç burktu, velet şimdi hastaneye gidebilir miyiz dedi? hani iyi babaydı bu? işin aslında eleman liam'ı alsa bile geri getirir diye düşünüyormuş ama pek de umrunda değil. gözümden düştü iyice frank malı.

.sonuçta veledi bıraktı, frank para alamadı. yazılardan sonraki komiklik fena değildi. salak bir kadının tekini bulmuş daha ismini telaffuz edemiyor. kaç paraydı, neydi ne oldu? kaldı öyle. hala parasızlıklardan kırılacaklar.

.gaylerin dramı da akıl almaz. bu velet ki kendisi frank'in çocuğu değilmiş. babası amcasıymış, o da ayrı bir salaklık. komik desen değil yani. neyse bu velet müslüman gay'i bırakıp hapisteki mala gidiyor. buna mu empati yapacağız şimdi?

.esas olay takıntılı teyzemizin evden çıkması idi. babası kızına bekaret yemini için araba teklif etti ve olaylar öyle gelişti. kıza detayları anlat dediler. bir iki detayı anlatınca babası dayanamadı orospu diye bağırdı ve ortalık karıştı. eve koşup palyaçolarını parçaladı, annesi de babasını kovdu. o ara dışarı çıkmış, pek sevindi kadıncağız. en çok bu kadıncağıza üzülüyorum.

--- spoiler ---