14 Aralık 2016

shameless s02e03:

I'll Light a Candle for You Every Day

--- spoiler ---

.bu nedir lan? içim kan ağlıyor resmen. böyle dizi mi olur? insanda biraz vicdan olur. komik mi şimdi bunlar? ben gülmedim hani? kadına çaka çaka öldürdü. komik miydi şimdi bu? sonra üzüldü bir de...

.ülen madem komik sonra niye üzülüyorsun. hadi üzüldün diyelim. kiliseye gidiyorsun, sonra parayı niye çalıyorsun? biraz ar namus olur. nasıl bir mallık bu arkadaş? absürt komik olsa tamam da bildiğin dramdan ölüyor dizi.

.diğer tarafta fiona var, devamlı bir sevişme halinde. bu kadar parasızlık içinde, bu kadar çocuk bakarken nasıl sevişiyormuş? evli ve çocuklulara bir soralım lan? delirtiyorlar beni.

.üstelik evli adamla yatmam diyor, gidip altına giriyor. nedir bu? neyse ki ona da komiklik eklemişler de çok güldük. evli adamın çocuklu arabası, adam buna çakarken bezler ayağına takılıyor. oyuncaklar yerlerde ve adam acayip bir yaratık sesi ile boşalıyor. komik mi şimdi? eh işte.

.para bulma meselesi de komik değil, neymiş efendim zengin muhitte bodrumda yaşayan kadınmış. fiona gibi çoluk çocukla uğraşıyormuş. kira parasıymış, hepsini yediler güzelce. sonra vicdan yaptı topladı parayı geri verecek. kadın sert çıktı diye parayı vermedi. neydi şimdi bu? manasız yani. dönüşte de elim çakış olayı gerçekleşti.

.deb ölüme takmış, devamlı ölümden bahsediyor. rüya bölüşü biraz komik sayılabilirdi de yine fionayı seviştiriyorlar, yine aynı şey yani. daha ikinci sezon böyleyse sonunda ne olur bilemiyorum.

.lip hala bu kıza çakıyor. arkadan giriş muhabbeti de kendi çapında komik sayılabilir ama seks bağımlılarından tanıdığı tip evlilik teklif etti. bu da şaka gibiydi. frank'in yüzüğü çalması da ha ke za xd.

.her neyse böyle geldi bitti. albayın teki ile kardeşi için konuştu. kablosuz ağa girip milletin paralarını mı söğüşluyormuş. yoksa kart numaralarını mı alıyormuş? zekasını ancak bu kadar yapabilmiş demek.

.şu kalp krizi meselesi üzerine çok düşündüm de, şimdi kadın madem parayı kızına bırakacak ne diye daha önce söylemedi? söylese frank zaten gider, kalp bulununca da hayatı kurtulurdu. iki gram komiklik yapmak için elli tane dram sokuyorlar.

--- spoiler ---