1 Aralık 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s04e07:

Deals with Our Devils

--- spoiler ---

.bir şey kurtarıyorlar on tane soruna neden oluyor, bundan devam ediyorlar. önceki sezonlarda taş yüzünden ortalığı kırıp geçirmişlerdi. fitz'in salakça bir hatasından kaynaklanmıştı hatta. ne bileyim, bir adam kurtarıyorlar uzaylılar basıyor. aynı şekilde devam ediyor.

.şimdi sevgili androdimiz aida'yı darkhold'a maruz bıraktılar. kadın kendine beyin mi yaptı? yapay zeka istilasına çevirmeseler bari. ne bileyim kötü yapmasalar şu kadını, öğrendiklerini güzelce kullansalar ne iyi olur.

.simmons 7 aydır kozada olan bir tipe bakmaya gitti. tam halletti her şeyi çıkmaya başladı. simmons'u paketlediler, şimdi bu yeni özel güçlü eleman kötü olursa bir de onla uğraşacaklar.

.bölüm patlama sonrasından bahsediyordu. zaten eli'in nereye gittiğini bilemedik. adam tanrı kıvamına geldi, onunla nasıl dövüşecekleri belli değil, bir de hayalet sürücümüz anlaşmayı yeniledi, onun da hesabını nasıl kapatacak? kimleri öldürmesi gerekiyor? onu pek anlamadık.

.iki sefer çekmişler, ilkin patlamaya maruz kalanları göremiyoruz. sonra bizimkilerin yanında oldukalrını görüyoruz. hayalet olmuşlar ama daha derin, boyutlar arasında sıkışmışlar ama çekiliyorlar. hayalet sürücü ben bunu biliyorum diye elemanın içinden kaçıp mack'e girdi.

.hesabı dürmesi için de mack çinli çeteye koştu gitti, adamları sorgularken meksikalı oğlan geldi, anlaşmayı güncelledi ve öldü dediler. kendi kendien aida'nın yaptığı alete nasıl ulaştı kurtuldu bilmiyoruz ama o da kendi çapında tanrı sayılır, ölmüyor bildiğin.

.fitz direktörün üzerine atlayacaktı, simmons koştu geldi. bu elemanın nainsan düşmanı senatör ile ne yaptığını sonra sorgulasalar bari. esas kötü yanına bir sürü olay getirdiler ama iyilerin elinde pek de bir silah yok gibi, neyse ki kimsenin burnu kanamadı. dört tane figüran öldü sadece, üzüldük onlara. ruhları şad olsun.

--- spoiler ---