29 Kasım 2016

the walking dead s07e06:

Swear 

--- spoiler ---

.bunların götü çok kalkmış. götlerine kaş göz çizsek yaparız diye mi düşünmüşüler? hikaye önemli değil nasıl olsa biz yapıyoruz mu demişler? resmen boşa çekilmiş bölüm, boşa izlenmiş bölüm. lezbiyen kızın üstüne bir bölüm yığmışlar.

.bu iki malın gruptan ayrıldığını bile anımsamıyor insan. o kadar gereksiz iki karakter ki, onların yokluğunu bile fark etmiyoruz. adamlar onların üzerine koca bölüm yapıyor. neymiş efendim insan öldürdükmüş de şuymuş buymuş. ama kafa eziyorlar efendim? diziyi sen bu seviyeye taşı sonra sıç batır.

.negan olayını uzatalım diye böyle salak şeyler sokacaklarsa yandık. hem de amazon göndermeli bir şey olacak sandık ama öyle de değilmiş. madem fantezi yapıyorsun tam yap. erkek yok piyasada, kadınlar yönetiyor ve çok vahşi, e amazon işte abi. yap amazon geyiği belki hoşumuza gidebilirdi.

.onun yerine negan'a bağlıyorlar. neymiş efendim negan ile kapışmışlar. adam tüm erkekleri ve 10 yaşından büyük çocukları öldürmüş. öldürür tabii ne sandın? tutmuşlar ondan saklanmışlar. yerlerini açık edecekleri de öldürüyorlarmış. küçük kız yine katil, öldürelim diyor. 

.sonra bu salak lezbiyenle konuşuyorlar, kal burada diye. o gideceğim diyor. izin veremeyiz derken iki toplum var. alışveriş yaparız dost oluruz kafasında, tabii bunların negan ile karşılaştığını bilmiyor.

.tamam diyorlar kıza, götüreceğiz geri diyorlar ama infaza götürmüşler. son anda fark ediyor, kaçıyor. derken yakalanıyor ve kısa negan özeti alıyor. sonra bunu kurtaran kız yine kurtarıyor, köprüye götürüyor ve öyle evine geri dönüyor. büyük mallık işte.

.diğer mal zenciye ne olduğunu bilmiyoruz, pek kurtulacak durumu yoktu ama ne alaka işte. bu evine dönüyor, şişko sevgilisinin öldüğünü öğreniyor üzülüyor ama yeni bulduğu yerden bahsetmiyor. bitti.

--- spoiler ---