3 Kasım 2016

the strain s03e10:

The Fall 

--- spoiler ---

.yahu çok pis yaptılar, şaşırttılar da ülen dünyanın sonu bir veledin parmakları ucunda nasıl olabilir? bunu nasıl reva gördüler, delirdim sinir oldum. zaten şu zack piçine inanılmaz sinir oluyordum şimdi geldiler her şey tamam iken bombayı patlatırı verdiler ve al sana yine elde var sıfır. olacak iş mi bu?

.zengin abimiz efendi ile savaşta kafa göz girmiş, güya onu kandırarak bombayı alıp mekana çekmeyi amaçlamış. bu pazarlıkla başladı. bizim ekip sinyal bozucu ve gümüş-kurşun tabutları ile hazırlandı. her şey iyi güzel derken ilkin zengin abimizi paketlediler.

.adam şaşırtmaca yapıp direkt onun içine daldı, tabii kendini niye heba etti. başka bir tanesi de yapabilirdi bunu ama efendi böyle istedi. alman pek karışmadı, kendisine istiyordu, bu sefer en uyuz olduğu tipe gitti efendi. neyse ondan sonra kandırmaca yaptılar, nerde efendi hani falan derken muhabbetin ortasında efendi olduğu anlaşıldı.

.ilkin sinyal bozucu çalışmadı. ona streslendik, sonra tamam çalıştı ama hala dövemiyorlardı efendiyi. quinlan hızır gibi yetişti ve muhammet ali gibi yığdı efendiyi, attığı yumruklar ile içimizin yağı eridi.

.sonra tabutun içine koydu, ahanda bu sefer bitti mi dedik? sezon sonunun güzel olması belki o kadar iyi olmayacaktı ama ne bileyim bitişi kötü oldu işte. tabutla taşıdılar hemen, neyse ki hemen taşıdılar ama nasıl bir tabutsa bomba patlayınca açıldı. hemen kaynaklasalar iyi olabilirdi.

.hadi onu düşünmediler diyelim, quinlan patlamada tabuta koşaydı, bir şeyler yapaydı. o kadar uğraştılar. efendiyi paketlediler ama ellerinden kaçtı yine, hadi efendi gitse ne olacaktı? diziye ne olacaktı? nasıl bitirecekler bilmiyorum ama ülen bu kadar yüzdük yüzdük olaya bak yani.

.tekrar şu velede dönersek, önce evcil hayvanı gibi olan kız için insanı feda etti, ona gram üzülmedi. sonra annesi onu yiyecek iken tuttu efendiye bakmalıyız dedi. ülen efendi yokken annen seni tanımıyor bile, neyse sonra sen bu anne için git dünyaları patlat. babası da malın önde gideni, çek silahı vur madem. ben böyle mal çocuk nasıl yetiştirdim diye kahrol. baştan beri karın ağrısı idi. şimdi yaptığı şeye bak. sonra it, sokağa çıkıyor ve gram üzülmüyor. alman geliyor, aferin falan diyor. malsın oğlum sen, malsın.

.araya dutch ile fet'i sıkıştırdılar, olaylar oldu. şehri kaybettiler. tutulma dedikleri serpintinin tutulmasıymış iyi güzel de ne olacak şimdi? yerin altında mı yaşayacaklar nedir yani? hem radyasyon mahvetmiyor mu bunları? ilk bombanın radyasonu nereye gitti. sezon iyidi güzeldi, zack bombayı patlatana kadar harikaydı ama ne bileyim sinir oldum, sinir etmek için yaptılarsa da allahlarından bulsunlar.

--- spoiler ---