19 Kasım 2016

supernatural s12e06:

Celebrating the Life of Asa Fox

--- spoiler ---

.şu şerif ablamızlı bölümler de fena olmuyor ama ne yapmışlar yani şimdi? şeytan geliyor bunlarla takılıyor. hepsini öldüremeden gidiyor mu? final kısmını daha güçlü yapsalar güzel olacakmış, sallamışlar vasat olmuş.

.annelerini hikayeye sokmak istemiyorlar ama büsbütün de çıkartamıyorlar. azrail kadın geldi, sende ölü gözleri var gel götüreyim dedi. gidecek mi dedik? bekledik ama gitmedi. o halde bizle geliyorsun değil mi dedi mal sam, daha değil diyerek iyice sinir ettiler. olsa ne olur olmasa ne olur?

.eskiden kurtardığı bir veledin hikayesini yapıyorlar ama öylesine yapıyor gibiler. sonra işler karışacak, sezon sonuna kadar bir şey olmayacak gibi görünüyor. sadece yan konularda da kalabilirler, öyle hayalet peşinde koştururlar işte.

.avcılarla dolu eve şeytan dalıyor, şakır şukur diye içlerine giriyor. muhabbetler hoş da neden ben anlamadım. asa dedikleri adam bu şeytanı avlıyormuş, peşindeyken arkadaşı dönelim demiş. sonra adamı itmiş ölmüş. koskoca avcının öldüğü hale bak.

.biraz zorlama tiplerdi zaten. şerif ile takılmaları da yuh artık dedirtti. sonra herkes kendi yoluna gitmiş. analarının eski tanıdığı, şerife ziyarete geldikleri vakit de ölüm haberinin gelmesi, üstüne anaları ile orada karşılaşmaları derken. eh işte. şaka gibi, neyse ki şakaları komik. japonlu hentai göndermesi komikti. şerif tipi zaten iyi. bunca zamandır ölmeyenlerden, bari onu öldürmesin. bobby'i falan andık girerken ama alakası yoktu tabii.

.azrail dışarda anlaşma yaptı maptı derken bir şeyler olacak dedik ama onda da bir şey olmadı. sadece ölüler ölü kalmalı muhabbeti yapıyormış da winchester denenler zaten ölmüyor bir türlü. avcılar kendi aralarında onlarla da dalga geçtiler.

.crowley ve castiel'siz bölümler hala kötü, bunda işte avcılar toplanması biraz sürükleyici yaptı. saçma bir bitiş yaptılar, elde var sıfır oldu. haliyle böyle. her sezon böyle, yine de izletiyorlar. hitler muhabbetini daha ne kadar yapacaklar bakalım?

--- spoiler ---