25 Kasım 2016

sleepy hollow s03e09:

One Life

--- spoiler ---

.salak luvtenıntı son dakika gösterince bölümde oynamış saymışlar. bölüm sonuna kadar yoksa çıkardılar mı lan diziden diyerek sevinmiştim ama çıkmamış pis zenci. edası tripleri fbi ajanı değil de rap sanatçısı gibi zaten. ne bileyim ölse üzülmezdim.

.hem kardeşini kurtarmak için ölmüş olurdu. pek de şehit olurdu, güzel olurdu. bir bakıma bok yoluna gitmiş olurdu çünkü tanrıya bir şey yapamamışlar. bir miktar gücü gitmiş, diğer yaratıkları çağırıp onların güçlerini mi kazanmaya çalışıyormuş ne oluyormuş? salak saçma konulara devam işte.

.teğmen yokken onun yerine diğer fbi ajanını ortak olarak alalım demişler. yan konusu aslında fena değildi ama yine de salakça olunca insan üzülüyor. bizim ikabat çok çaresiz kalmış. bir ay geçmiş gece gündüz luvtenintını aramış, sonra bir ipucu buldular gibi yaptılar. kollara iz, aynara yerlere yazılar.

.sandık ki zenci karı yardım istiyor. meğer japon intikamcı hayaleti imiş. çaresiz insanlarden besleniyormuş. ikabatı kandırmış, salakçaydı ama fena değildi işte. olaylara bulaşan diğer ajana da durumu anlattılar. aslında iyi oldu sayılır. telefonunu falan dinleyeceklerdi.

.tabi o kadar insan içinde kırsala gidip de fbi amirine dadanması gibi bir salaklık yapmayı ihmal etmediler. adamın ne bildiğini hala anlamadık. abbie salağını seven çokmuş.

.kız kardeşi de bir harita buldu geldi. sevgilisi ile tehlikeli oyunlar oynuyorlar. muhabbetlerine sokem diyorum arada, kusuruma bakmasınlar.

.bölüm sonu abbie'nin gittiği yeri gördük, geçen arafta takılmışt. şimdi burada takılacak anlaşılan. bir ara getirecekler ama şimdi kendi başına saçmalaması lazım. yeni ekibin işi gücü çıkacak çünkü yaratıklar toplanıyor. tanrımız arada laf etsin istemişler.

.gemiş hikayesi de sadece mucizenin olmayacağını kabullenme geyiği idi. eski yoldaşının asılmasını izlemiş. şimdi de teğmeni kaybettiklerini kabul edecekler inşallah.

--- spoiler ---