25 Kasım 2016

Orphan Black s04e07:

The Antisocialism of Sex

--- spoiler ---

.hafif saçma dramlara boğup gizemin tekrar bokunu çıkararak bitirdiler. ne oldu şimdi? leda bittiyse ne oldu? rachel'in gözüne ne olmuş? klonla makina bütünleşmesi mi yaratacaklar nedir yani?

.her şeyin başına geçen kadın klonları harcayacak mı şimdi? ali ve kocasını bastılar. onlardan mı başladı olaylar? hem ev öyle mi basılır lan? çocuklar parti yaparken basıyorlar, şaka gibiydi.

.sarah kafaları yiyip toplu yiyişmelere geçti, bunda da pek bir anlam bulamadım. bölüm sonu barıştılar ama ne oldu şimdi? s'nin anasının ölümünde parmağı var, ellerindeki bilgileri kaybettiler. resmen salaklık.

.mika kira'ya göründü, derdi nedir? ne anlatacak yine? bunu da anlamadık. tekrardan gizemi verelim demişler, karman çorman olmuş.

.cosima kurdu kendine sokup düzeltmesini bekleyecekti. ne alakaysa artık, kendini tehlikeye atacak iken delphine'nin hayatta olduğunu duyunca  vaz geçti. felix bunu kandırdı mı? öldüğünü görmemiş miydik? o kısımları tam hatırlayamadım.

.sakallı elemanla yiyişecekler dedimdi ama tam yapamadılar. başka bir derdi varmış elemanın arkadaşlarından birine de bir haller olmuş. halüsinasyonların nedeni kurt mu? kafayı mı kırmış? nedir yani?

.kira beth'in yolundan ilerliyor diyordu. intihara kalkışacak gibi yapıp hiçbir şey yapmadan öyle geri döndürdüler. kardeşlerini topla dediler, pek olmadı. zaten helena'sız eski tadı yok. aksiyonlar, geyikler yarım.

--- spoiler ---