23 Kasım 2016

lucifer s02e09:

Homewrecker 

--- spoiler ---

.hoş bölüm oldu ama şu lucifer ile dedektif arasındaki dalga nedir ne değildir hala belirsiz. şimdi neden yemeğe gitmedi? terapisti aradığın chloe deyince mi bir afalladı? anası da bombayı almış gelmiş arabasına koymuş. kadın deli, maze uyarıyor ama kimse dinlemiyor.

.zenci meleğimizle muhabbetleri pek yüz güldürendi. hoş oldu o kısımlar. dedektif dujş ile neden yiyişti ben onu anlamadım. dedektif ile bir bilgiye ulaşmış olsa yine anlayacağım. ilk adama bir şey yapacak zannettim, sonra ortaya çıktı mesele.

.bölümün yan konusu da yine lucifer ile bağlantılıydı. böyle daha hoş oluyor. evim dediği lux binasını yıkacaklardı. pek üzüldü bizim şeytan. gelen işçileri alkole kadına boğdu. bir böyle idare ettiler, polis gelince de dedektif idare etti. sonunda da sit alanı ilan ettirdiler ve öylece kurtuldular.

.binanın sahibinin ölümü ile polisiye olay yaratalım demişler ama pek bir şey yoktu onda. gelini öldürmüş olmalı, adam ve kadın suçu birlikte itiraf etti. ikisi bir ayrı hapishanelerde yatınca nasıl bir romantiklik olacak anlamadım ama böyle yapalım demişler.

.terapist esas karakterlerinden oldu, her şeyleri pek güzel çözümlüyor. lucifer'in annesi ile karşılaşması da pek iyidi. zaten yanyana geldikleri vakit komik oluyordu. bir de bu kadına varoluş için teşekkür etti de supernatural'e göre tanrının karısı yokluk değil miydi? bunda biraz karıştırmışlar sanki. belki terapistin kafası karışmıştır artık bilemedim.

.adli tıpçı kadının espirileri kötüydü. dexter'dan sonra formdan düşmüş herhalde. orada espirili değildi ama şimdi pek olmadı. lucifer ile takılsalar belki yine komik olabilir.

--- spoiler ---