22 Kasım 2016

limitless s01e16:

Sands, Agent of Morra

--- spoiler ---

.diğerlerine göre akıcı bir bölümdü ama bölümün yarısını çizgi roman gibi yapmışlar. zenci abimizin başına gelen olaylar, geçmiş hikayesi ve işte rebacca'nın babasını öldürmesi muhabbeti ile tamamlamış oldular.

.bizim oğlan kız kardeşi ile takılırken, çat kapı bacağında camla içeri dalar ve olaylar gelişir. elindeki nzt ile kendisini düzeltmesini sonra da yardım etmesini ister.

.ekip arkadaşlarını öldürmesi için ekip arkadaşlarından biri şantaj yapıyormuş. oğlunu kaçırmış, durum bundan ibaretmiş. brian salağı kimseyi öldürme yok anlaşması yaptı güya ama zaten bir buçuk kişi mi ne kalmış geriye? hepsi ölmüş gitmiş. zehirlediği birine antidot verdi, oğlunu kaçıranı zaten öldürdü. bir tek yatalak olan kurtulmuş oldu.

.şu durumda anlaşma falan yalan oldu. salak saçma takıldıkları ile kaldılar, neyse ki aralarında bir bağ kurulmuş oldu. fena bir tip değil ama çok abarttılar bu mi6 olayını, vakti zamanında salak senatör için sokakları temizlemiş, durum bundan ibaretmiş.

.fbi'de farklı taraftan aynı konu ile uğraşıyordu. çocuk kaçırılma için fazla mesai, hem de rebecca'nın doğum gününde olan bir hadiseymiş. babasının acısı varmış, doğum günlerini kutlamıyormuş. böyle gereksiz bilgileri de aldıktan sonra çocuğu kaçıran tipi, arabasından falan bulup baskına koştular ama çoktan çocuk kurtulmuştu.

.günün sonunda brian yüzündeki yumruk ile yalan söylemek zorunda kaldı. bir komik yeri zaten bu hap seni çok hızlandırıyor değil mi diye sormasıydı. eh işte yani güldürücü kısımları olabilirmiş ama çok abartmışlar.

.bir de kız kardeşinin ika ile işi pişirmesi iyidi. zaten girişte tatlı kızmış demesinden bölüm içersinde çakacağını anlıyoruz.

--- spoiler ---