22 Kasım 2016

the walking dead s07e05:

Go Getters

--- spoiler ---

.saçma sapan başka bir bölüm ile geldiler. hilltop mudur nedir? o taraflarda işlere devam ettirelim demişler ama pek iş de yok. misal kapıyı kim açtı? zombiler neden daldı içeri? kim arabayı koydu? negan'lar mı? oraları da hiç anlamadım, gereksizdi de...

.ha negan'lar yaptıysa nasıl maggie'yi görmediler? öyle salladılar ortaya bir şeyler. önce zombi salıp sonra bak size hizmet yaptık diye ellerindekilerinin yarısını mı alıyorlar?

.korkak liderin saçmalaması da gereksizdi. neden hala lider? jesus ne halt ediyor? ilkin alttan alıyor sonra sert konuşuyor. adam her şeyi kabul eden kaypağın teki, negan'ın yardımcısı yeni negan benim burada diye kendisine diz çöktürtü, onu da pek zorlanmadan kabul etti.

.glenn ve abraham'ın mezarı buradaymış. sasha ve maggie de burada takılacak, hikayeler ayrılmış gibi. ben maggie'nin diğer tarafta olduğunu düşünmüştüm ama zaten doktor buradaydı. o yüzden makul yani, kadın yokken öldü numarası çekip gömmüş gibi yapmışlar.

.salak kız ve salak oğlan da tuttular buralara geldiler, bir onların romantizmi eksik. glenn ve abraham'ın mezarını ziyarete gelmiş. carl salağı da negan'ı görmeye gidiyormuş. sasha'nın da planları o doğrultuda herhalde. jesus'ı yerini öğrenmesi için yollamış. ne bileyim bundan da pek hikaye çıkmaz.

.salak rick bunu öğrense ne olur? koşup gelip oğlunu vaz mı geçirecek? rick'in iradesini kırdı diye diğerlerini de kırmış zannetti ama hepsi başına buyruk, hele bu mal oğlan baştan beri karın ağrısı, iyice saçmalayacaklar.

--- spoiler ---