2 Ekim 2016

the strain s03e07:

Collaborators 

--- spoiler ---

.madem kendilerini hemen yenileyeceklerdi, o kadar insan niye öldü len? ey abraman abimzi neden bunları uyarmadın? ey fet nasıl bilemedin? böyle salakça bir açıklama yaptılar, geçen bölümde yaptıklarını boşa çıkardılar. zaten bir şey olmayacağı belliydi ama saçma oldu iyice.

.fet'in dedesine gittik. kendisini alman abimiz zorla yahudi katili yapmış. onun muhabbetini çevirmeleri için bir geçmiş hikayesi kattılar. hikayenin teki dizilerin esas yan oyuncusu gibi, görmediğimiz dizi yok, tekrar göründüler. selam ettik ve öyle bittiler.

.gümüş arıyormuş kendileri, bir kutu mu yapacaklar? mısırdan gelen kadimlerden biri imiş. tekrar güç birleştirip bu işi bitirmeye çalışıyor dedi. o kutuyu mu kullanacak? bu efendi işinin bitmeyeceği, salgının sona ermeyeceği yoksa strain hikayesinin kalmayacağı bariz ama bari finalini falan doğru yapsınlar, şu efendiyi doğru düzgün öldürsünler.

.quinlan, eph ve dutch ile takılmaya geldi. uçak kaydından efendinin ilk sesini bulacaklar oradan da frekanslarını kesmeye çalışacaklarmış. kendi hallerinde bir hikaye uyduruyorlar. çocuğu meselesinde bir şey yapamıyor. bunalımlara girmişti, oradan ne alaka çıktı? dutch ile takılmaya başladıktan sonra açıldı. o da kendi içinde saçma oldu.

.palmer abimize beyaz dozu verildi. bir önce de gözünden vermemiş miydi? muhabbetin öncesini bile tam takip edemiyorum artık. adam hayatta kalmak için anasını satar, böylesine güvenebilir misin?

.dedemiz iyi yapıyor ama şimdi verdi dozu. gemiden geleni de bildiği halde herhalde müttefik kalmak istiyor. mevzu bunla ilgili. efendinin kimliğini öğrenemediler. o kadar muhabbet dönüyor ama bir yere vardığı yok.

.alman elini dağladı, ateşe tutunca nasıl dağlanıyor. el geri çıkmıyor mu? dağlama olayı da saçma geldi bana ama neyse işte iyileşmenin sınırı olabilir. o şekilde ortalarda takılmaya devam ediyor.

--- spoiler ---