5 Ekim 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e15:

Kyōki no Sotogawa

--- spoiler ---

.bir süredik izlemiyorduk, adamların tam süper bölümünde kesmişiz. bu veledin salak salak bağırışları, espirileri, kendinden emin edaları, tökezleyip düşmeleri, birbirleri ile ilişkileri derken baydılardı. şimdi tam ağır hava ve üzüntüler ile geldiler, bir de yeni bir karakter getirdiler. cadı meclisin lideri, tembellik konusunda takıntı yapmış biri.

.konuşmasını, halini vaktini pek bir beğendim. kendini tembellik olarak tanımlıyor ama tembellik tanrısına uygun iş yapınca da garip garip konuşuyor. kafa gitmiş, tutarlılık beklemiyoruz zaten. yaptığı işkenceler fenaydı zaten.

.esas olay tabii herkeslerin ölmesi. insan tekrar tekrar ölmelerine alışamıyor. mavi saçlımız kendini subaru için tekrar tekrar feda etti. cadıların elinden kurtarmak için aralarına daldı, bütüm kemiklerini kütlettiler ama ölmedi. zincilerini açtı. yine mekana gitti eleman, benim kızın yanına gitmek ister misin gibi bir şeyler geveleyip yine öldürdüler elemanı. kocaman bir canavar gibi bir şeydi.

.bu ikizlerin köyünü yakmış tiplermiş bunlar, nasıl bir şeyse artık olayı buraya getirdiler. subaru'nun gözler iyice gitti. üzerindeki siyah bulut arttı. biraz kendini toparlayıp şu geri dönüşleri değerlendirmesi gerekiyor. son halde daha iyi gibiydi ama ne olacak bakalım?

.emilia'yı falan da hiç göremedik. ilkin bunla takılıyor gibiydiler şimdi ikizlerle takılıyor gibiler. el tutuşmalar, muhabbetler, aradaki sevgili muhabbetleri ve birbirleri için kendilerini feda etmeler. kafaları yemeler. çok iyidi aslında da bu kadar aşklı meşkli bir şeye gerek yok.

--- spoiler ---