6 Ekim 2016

fear the walking dead s02e15:

North 

--- spoiler ---

.pek tabii sıçıp sıvadılar, zaten ne yapacaklardı? salak saçma işlerle bitirdiler. bir de silahlı adamlar çıktı. nick yine yakalandı. elemanın başı dertten kurtulmuyor. kız yaralandı, nick'in akıbeti belli değil. ailesi onu ölümüne arıyor.

.otelde olaylar inanılmaz saçma gelişti. ülen zaten başte travis'in elemanları görmesi saçmaydı. tuttu adamları öldürdü. araya bir tane de masum kaynadı. abi sen ne arıyorsun? bırak öldürsün, niye kendini tehlikeye atıyorsun?

.beyni şişti, kardeşi beynini açtı ama kurtaramadı. sonra da yok efendim intikam alacağız dediler. gittiler öldürmeye ama öldüremediler. alicia bu sefer katil oldu. aile boyu katil oldular, babasını (üvey) kurtarmak için en mühim kişiyi bıçakladı. ne ara çektiyse artık bıçağını.

.sonra victor yardım etti kaçmalarına ama yanlarında gelmedi, e bu adamı haşalamazlar mı? neden geride kaldı. hayatımı tehlikeye atmam diye atar yapmıştı ama bu durumda yardım etti, birlikte hareket etmeleri için saçmaladılar zannetmiştim. daha saçma oldu. hem saçmaladılar hemde birlikte hareket etmediler.

.dini lider abimiz son konuşmayı yaptı, savaşacağız dediler ama kaçtılar. nick geldi ikna etti. neymiş efendim helikopter görmüş, mülteci kampıymış da falanmış filanmış. yakın bir yer mi? al işte silahlı adamlar bozdular façanızı. olacak iş değil baktığın zaman.

.kendileri mafya tiplerine zombi tuzağı kurdu. son nefesinde de nick'in nereye gittiğini söyledi. sanki bir şey değişecek ama adam o vakte kadar bekledi. bu mafya malları da sevinçle havaya ateş ederken ne düşündüler acaba?

.ne bileyim geldi geçti salak saçma bir sezon. geçen sezonun yarısından mı devam etmişlerdi? neydi ne oldu? walkin dead havası yok, karakterler çok acayip yalpalıyor. katil çocuğu için katil olan baba. madem öldürecektin, çocuğun gitmeden öldüreydin değil mi? saçma işte, nerden baksan saçma.

--- spoiler ---