4 Ekim 2016

fear the walking dead s02e14:

Wrath 

--- spoiler ---

.neyse ki chris salağından kurtulduk ama ne bileyim pek güzel olmadı yine. bir kere o adamlarla takıldığın vakit, yaralandığın zaman seni öldüreceklerini de kabul etmiş oluyorsun. e bu durumda nedir yani? neden bu kadar sinirlenip adamları çıplak elinle öldürüyorsun ki?

.otele gelmişlerdi, orada omzu çıkmış. görmeden bir şeyler yapalım diyorlar ama ortalığı ayağa kaldırıyorlar. travis salağı bunları görüyor ve olaylar gelişiyor. bu durumda da zaten gelişinden saçma. olduğu yerde sakla. başka bir yere koy, yok mu alltan geçirebileceğin bir yer? zaten insanlar bağırmasa hiç görmeyeceklerdi. hepsi saçma yani.

.ofelia'nın ne yaptığını anlamıyorum. iki bölümdür gösteriyorlar. bir yere vardı. asker tipli biri amerikaya hoş geldin dedi. neredelerdi ki zaten? meksikaya mı geçmişlerdi diye insan düşünüyor, heh diyor geçmişlerdi. e niye amerikaya geri döndü diyor? cevap yok. devam ediyorlar saçmalamaya.

.nick dersen ayrı bir kafada. bağışık abimizin hikayesi aydınlandı, en azından o iyidir diyeceğim ama yok yani yine evlerini savunmaya geçecekler. ortalık yine karışacak. mantıklı bir seçim yapamıyorlar.

.adamı insan ısırmış, zombi ile kavgalarında kafası güzel adam zombi gibidir demek istemişler herhalde. tekrar ısırıldı ve artık ölecek. ölecek olanları koruma kalkanı olsun diye de otobüsün ötesine koyuyorlar herhalde. yeni idrak edebildim ama ya adamları tüketiyorlarsa? o kadar zombi üstüne saldırınca parça kalmıyor gibi geliyor bana, başka türlü besleyip, zombiye dönüştükten sonra oraya koruma kalkanı şeklinde ayarlama yapabilirlerdi.

.hepsinin hikayesi kesişir dediydik, nick'in ihtimaline gitmiş neler yapmıştı. travis geldi, adam katil oldu artık bunun katilliği ile uğraşacağız. sezon sonu aşırı saçmalayacak gibi duruyorlar. victor çabucak iyileşmiş ama bir şeye mecali kalmamış.

--- spoiler ---