22 Eylül 2016

fear the walking dead s02e11:

Pablo & Jessica

--- spoiler ---

.neymiş efendim otelde her şeyleri varmış da yeni evleri olacakmış. hepsini denize sürükleyip bırakacaklarmış. tehlikeli bölge yazısı vardı. anafor neydi? denize düşen zombiler akıntı ile geri gelemeyecek mi? bunları düşünmüşlerdir herhalde.

.kadınla adam nasıl bardan kurtulmuş? zaten bunların zombi avcılığı hikaye. bir de kana bulanma olayının bokunu çıkardılar. nick ile zaten boku çıkmıştı. şimdi herkesler iki zombi kesip orasına burasına iki damla kan sürünce tamam oluyor. walkin dead serisinde bu olay ciddi bir müessese idi. şaka gibi oluyor artık bunda.

.ordan kurtulup kızı ile buluşmasına kadar geriden geldiler. sonra da oteli temizlemek için sakinleri ile anlaşmalar da çok çabuk oldu. sonra yok efendim karısını öldürmeler, adam gözyaşları ile anlatıyor ama bilse ki gay aşkı belki izin vermezdi.

.nick hikayesine devam ettiler, eleman eczacı tip ile anlaştı. hikayesine göre ısırılmış ve hayatta kalmış. walkin dead evrenine göre bu hadise imkansız. adamın kanı zombi için tedavi olabilir. bu kadar mallık olur mu? böyle bir bilgi nasıl verirler? inanmadık ama inandırıcı anlatıyor, iyi bir abiye benziyor.

.nick de pek inanmadı, sonra inandı gibi oldu. zaten kızla işi pişirince iyice imanı kuvvetlenir. ilkin ilaçları seyrelttiler, sonra takası yaptı. zaman kazandırdı. derken karavan verdiler ve karı da oldu. artık tamam bu iş, sezon sonuna bu yerleşime girerler ve ortalık karışır işte. oturdukları yerde oturamazlar.

.zaten en başka bu tipler ile takışmasa sorun yoktu. bizim için çok şey yaptın diyor da esas sorunu o yarattı, eleman sorunlu. nereye gitse yok oluyor resmen.

--- spoiler ---