20 Eylül 2016

american horror story s06e03:

Chapter 3 

--- spoiler ---

.sezon hala iyi gidiyor, nereye bağlayacaklar? bölgeyi sahiplenen ruhlar. arızalı tipler. bir de medyum çıkardılar bir tane. üstüne ruhların başındaki şeytani tip yine lady gaga gibi duruyor. kadını kalıcı oyuncu mu yaptılar nedir?

.kendilerinin bir hikayesi imiş. ortadan kaybolan yerleşimciler imiş bunlar ve başka işler de var içinde. evdeki hemşireler, yerleşimciler ve domuz kalbi çıkarıp yediren şeytani varlık. veledi kaçıran masum bir hayalet çocuk, hepsi ayrı ayrı ama bütün de... garip bir sezon şimdilik.

.kameraları durdurun demesi enterasan idi. orada film dışına çıktılar gibi ama tam da çıkmadılar. arkadaki tipler de tanıdık. önceki sezondan esas elemanları tam tutmamışlar ya da sonra şaşırtmaca olarak gelecekler. sanırım yaşlı kadın olmayacak ama genç eleman olabilir.

.domuz fantezileri yapıyorlar. domuzların beslediği çocuklar, domuz kesmeler. oyuncakları domuzla birleştirmeler. veledi kaçıran kız masum ise niye domuz kesip durdu? o da garip bir durum, bakalım hayali arkadaşından ne çıkacak?

.medyum tipi iyidi, ilkin normal medyum hikayesi gibiydi. sonra para istedi. adamlar gerçekçi tabii parasız olmaz. sonra kasap ile anlaşma yaptı. her şey iyi güzel derken matt ormanlıkta lady gaga ile çiftleşti. karısı da delirip kız kardeşini polise verdi.

.şimdi bunlar hepsini güzel güzel anlatıyorlar ama birinin ikisinin ayağı sakat olabilir, alt kısımları görmediklerimiz var. nerelerde şaşırtacaklar bakalım? bu kadar kasap ortasında nasıl hayatta kalmışlar bakalım?

.hikaye akıcı, izlemesi keyifli. yeni yeni acayiplikler yapıyorlar. önceki sezon gibi kan ve seksin bokunu çıkarmamış gibiler. tadında ilerliyor, aman nazar değmesin.

--- spoiler ---