13 Ağustos 2016

limitless s01e13:

Stop Me Before I Hug Again

--- spoiler ---

.nasıl bir çiledir bu yarabbim? izle izle bitmiyor. komikliklerin bokunu çıkardılar iyice. neymiş kötü sözleri iyileri ile değiştirmekmiş. sarılmakmış da şuymuş buymuş. kafa ütülediler iyice. bir iki yerine gülümsedim o kadar.

.bir de rebecca senatör hakkında araştırma yapıyormuş da onun kanıtını değiştirecekmiş. bununla gerdiler. hadi bir miktar gerildik ama ne oldu? düğmeyi tam düzeltmemiş de bunu kadın görecekmiş, bölüm sonunda gördü de e noldu şimdi o kadar olay? bilinçaltısı ona oyun oynamış da bulunmak istiyormuş şuymuş buymuş.

.her şeyden haberi olan senatör kadının araştırmasına müdahale etmiyor. öyle kendi başına tırmalıyor. brian salağı araştırma yapınca bile bilgisayarı kitleniyordu. biraz salakça oluyor artık olaylar. hem mermiden kaçışı da güya hesap etmişti. görüntüleri izleyen nasıl fark edebiliyor? nasıl tesadüf demiyor?

.yan konuda profilci bir abimizin olayı vardı. fbi'ya rockstar edasıyla geliyor ama brian yer mi? iki dakikada olayları çözüyor. bunun merkezine gidiyorlar, orada da olayları çözüyor. yetmiyor abimizin yanlış çözdüğü davayı düzeltiyor.

.iki saat onla uğraşıyorlar, ülen sen dedektif misin demiyorlar hiç? adam olayı beyine anı serpme metodu ile çözüyor. sanki bir insepşın bile diyorlar arada. benim anladığım psikiyatrist oğlunu kurtarmak için böyle bir şeyler yapmış ya da şu olabilir, başka birinin oğlunu kurtarmak için böyle bir şey yapmış. o kadar lagaluga var ki polisiyenin esas unsurları arada kaynıyor. insan zorla izliyor işte.

--- spoiler ---