12 Ağustos 2016

dark matter s02e05:

We Voted Not to Space You

--- spoiler ---

.salak saçma işlere devam. android'in insansı özellik kazanmasını pat diye yaptılar. en sonunda da bir arıza meydana geldi. hata yapabilir oldu. bunu da insan olmaya bağlayacakar. gemiyi haşat etmiş, hesaplamaları tam yapamamış. android arızalı imiş. tekrar eski moduna dönse daha iyi. bu halini pek sevmedim.

.zaten çok abarttılar, sallıyor da nağme yapıyor da dövüşüyor da fingirdeşiyor da... ne bileyim olacak iş değil bu. açıklama getirmediler. çipi taktı oldu bitti. bir tane polis istasyonuna sızmak için bunu yapması gerekti. bir zamandır düşünüyormuş da şimdi gerekmiş ondan takmış. öyle canım çekti demiyor da. böyle sallıyorlar işte.

.devam bölümlerinde bu mevzuyu uzatırlar artık. bokunu çıkarana kadar uzatılar. insansı robot meselesinde humans'a benziyor gibi yaptılar ama tek bölümde bokunu çıkardılar işte.

.kalan hikayede de intikam meselesi yapalım demişler. bir'i bu kadar seviyorlar mıydı? canlarını tehlikeye attılar. az daha yakalanacaklardı. yakalamaya gelen polis başı da lost girl'den kurt. android de oradandı zaten, kadroyu toparlayacaklar herhalde böyle.

.en azından bir tipini tekrar diziye sokmadılar. iki anlından vuruverdi. ona da şükür dedik. salak adamın intikamını da saçmaydı ya şimdi diziden çıkardılar diye güzellik yapalım demişler. yeni tipler ondan bin kat daha iyidir. doktor bir miktar keş ama yapacak bir şey yok.

--- spoiler ---