25 Temmuz 2016

Wayward Pines s02e09:

Walcott Prep 

--- spoiler ---

.yav şaşırtalım diye bir karaktere insan hiç anasını becerttirir mi? en fazla durun siz kardeşsiniz falan der. bu ne lan? bunca zaman o dosyayı nasıl görmemiş? nasıl okumamış? adamlar da sadece david için diye kocaman yazmış, inasn elinin altında böyle bir şeyi nasıl merak etmez?

.pam'in olaydan haberi var mıydı? o da bir garip. yoktur herhalde ama işte dosyadan kız seçiyor, anası çıkıyor. var mı böyle bir şey? gerçekten garip. vakti zamanında ilk doğan çocuk için yapılan aramada mükemmel aday bulmuşlar ama ölmüş gitmiş.

.onun yerine acilen hastaneden bir tane çocuk bulmuşlar, o da jason salağı imiş. sonra anasını ile konşunca onu da olaya dahil etmiş. dondurmuş karıyı. david öldükten sonra jason kendine eş seçerken gitmiş anasını seçmiş, yok artık daha neler.

.şimdi karşı karşıya gelince bunu anlamadı mı? en son arbededen sonra jason da öldü gitti, ona sevindim ama kadın anladı mı? anlamadı mı? orası pek belli olmadı.

.bir de yok efendim kapsüllerin şarjları yokmuş. yarısını alabileceklermiş. sanki dağ güvenli idi? geçen sefer asansöre kadar gelmişler ethan kurtarmıştı. şimdi nelerine güveniyorlar da tekrar uykuya yatıyorlar? pek saçma.

.abby'leri yok edemediler, liderlerini kaçırdılar. bölüm sonu tekrar atağa geçtiler. bu durumda tekrar uykuya dalalım, bunlar ölünce kalkarız dediler. david bunu düşünememiş mi? nasıl bir kısıtlama olmaz? enerjisidir? bunca zaman geçmesidir? yıllar geçince dünyanın halidir? mutlak bir şeyler düşünmüş olmalıydı david, iyice aptal yerine koydular.

.doktor abimiz de durumların farkında, jason salağının emrinde olmayacağım dedi. herkesleri gazladı, biraz kızı da gazladığı için olaylar oldu ama sonunda jason öldü, bakalım nereye bağlayacaklar? kasabada on bin tane insan var mıymış?

.beş bin tanesini kurtaracaklar. toplam mı beş bin? daha donmuş insan da olmalı. nedir ne değildir son bölüm artık.

--- spoiler ---