24 Temmuz 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e13:

Jishō Kishi Natsuki Subaru

--- spoiler ---

.subaru'nun haysiyetini iki paralık ettiler. ülen sen niye şovalyeler ile aşık atıyorsun ki? nedir zorun bu kadar? kendine güvenerek ortalığa atladı sonra da duello falan derken emilia yeter artık dedi, oğlanı bıraktı oracıkta.

.devamlı bir güldürü olurdu. bölüm bir hayli dramlı geldi. en azından subaru salağının durumuna üzüldüm, tekrar tekrar döndüğü için yaşadığı hayat ile karşıdakinin bildiği hayat arasında da fark oldu. şimdi anlatamıyor da, anlatmaya çalışınca kalbi sıkışıyor.

.yaptığı büyüde de bir numara yokmuş. dövüşe başlamadan gözüne toprak da atmaya çalıştı. sen ne haysiyetsizmişsin dediği vakit bastım kahkahayı ama bir yandan da üzüldüm. salak salak dayak yedi.

.krallık seçmeleri şaka gibi olacak, bizim hırsız kız önce kabul etmedi, sonra onu kaçırmaya gelen yaşlı abimizi öldürmesin diye yarışmalara katılmayı kabul etti. kraliçe seçilirse tüm düzeni değiştirecekmiş. mesaj gönderdiler biraz. diğerleri ağır maldı. emilia da eşitlik getirecekmiş. sanki güzellik yarışması sorusu gibi.

--- spoiler ---