16 Temmuz 2016

limitless s01e10:

Arm-aggedon

--- spoiler ---

.yine boş beleş bölüm, bir tane düşünce gücüyle çalışan kol varmış da bunu hackleyip adam öldürmüşlermiş. len diziyi gömmüşsünüz neyden bahsediyorsunuz?

.şakalılar bir de bölüm adı da şakalı, adam komple bu şakayı yaptı. debra'ya böyle şakalar bile yakışmıyor artık. dexter nereydi bu nere, neden böyle yapmayı uygun bulmuşlar? bu başroldeki salak sarışın tipe nasıl bu kadar yatırım yapmışlar? ikinci sezonu da gördü ama bakalım nereye kadar sabredip izleriz kim bilir?

.olayların akışında öncelikle hacklemeyi öğreniyor, takır takır hacker oluyor iki saniyede. hapın etkisinde bunu beceriyor da neymiş filmlerde göstermezlermiş. sen gösterdin mi? bir de inek konuşması diye kapattılardı, az biraz komik sayılabilir işte bunlar.

.çok kolay yakalandığı için şüpheleniyor ve olayları daha çok karıştırıyor. başka birinin diğeri üzerine suçu attığı ortaya çıkıyor, adam ülkeden kaçmış. arap bilmem nelerinde adamı iade ettirecek işler yapıyor. böyle iki dakika oturmadan olayları karıştıralım demişler, şaka gibiydi işte.

.kalan kısımda da babasıyla ilgili muhabbetler döndü. neymiş efendim zorla fbi'de çalıştırıyorlarmış. üzerinde hap deneyi yapıyorlarmış, dava etmeleri gerekiyormuş. sonunda da gidip müdürüne tavır koydu. oğlanın başına bir şey gelirse seni hapislerde çürütürüm dedi, bu da şaka gibiydi.

.kendisi de yetişkin bir birey olarak fbi'de çalışmak istediğini söyledi. tabii dizi o kadar mal ki kendi saçmalığını kendi bölümünde söylüyor. senin elinde beyni tam kapasite kullandıran ilaç var, tutup suçlu kovalıyorsun. yeni teknoloji bulsana. gelecek teknolojileri falan geliştirseler bunla alakalı bir şeyler olsa çok daha iyi olurdu.

.ha bir de polisiye olayında şaşırtmaca vardı. kolu kopan asker karısını hakketen öldürmüş. hacklenen yerlerde kamera varmış, bunun evinde yokmuş. adam bunu hesap edememiş.

--- spoiler ---