6 Temmuz 2016

limitless s01e08:

When Pirates Pirate Pirates

--- spoiler ---

.başka bir boş beleş bölüm, komiklikleri tadındaydı. bir de korsana oyuncak hediyeleri falan da iyidi. ne alakaysa artık oraya bağladılar. 

.naz dedikleri şef kadın brian için görüşmeye gider ve elleri kelepçeli bürosuna geri gelir. öncesinde bir şeyler olursa kaçın gidin muhabbetleri yapmışlardır. durum başkaymış, ülen sen kuzenini kurtarmak için korsanlarla görüşüyorsun ama diğer olaylar yüzünden hassas olan insanlara anlatmıyorsun bir şey. pat diye kadını almışlar içeri.

.en güvendiği adam yapmış bunu, bir mantığı da yok aslında ama brian'ın tüm işlerde kullanılması gerektiğini düşünmüş ondan dolayı yapmış. brian da kendi götünü sağlama almak için büronun şefini kurtarmış oldu. artık aralarında pek bir güven ilişkisi var, yeme de yanında yat.

.sanki düşman elinden kurtardılar, adamların kendi örgütleri arasındaki çekişmeden falan bahsediyoruz, o da şaka gibi. bir şey olduğu yok bari böyle yapalım demişler.

.hem de bu olay için senatörü falan da devreye soktular. elindeki belgeleri bir şeyler yapmak için babasının tanıdığı dedi ama bizim zenci ile konuştu. onu ikna edip olayları böyle becerdiler.

.baktığın zaman nzt ile yaptığı dil öğrenmek, telsiz dinlemek ve veledin tekinden bilgi almaktı. aldığı bilgi ile korsanların eski kaptanının new york'da olduğunu öğrenip olayı böyle çözmüş oldular. hiç de iyi değildi.

.bir de naz'ın kızı ile yakınlaşmalar falan filan derken saçmaydı işte. nzt etkisinde bekleme modu da saçma geliyor. kendi zulasından ilaç kullanıyor ama tam kapasite kullanmıyor gibi, israf hep bunlar.

--- spoiler ---