6 Temmuz 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e11:

Remu

--- spoiler ---

.ram ile rem hikayesi ile başladılar. hoştu aslında. ram büyük olanı, rem küçük olanı. boynuzu kopan abla büyük olan ram, diğer mavi saçlı küçük olan rem. bunlar bebek iken ikiz doğmaları yüzünden öldürüleceklermiş ama ram çakmış büyüyü öldürmelerini engellemiş.

.çok kuvvetliymiş, köylülere yardım etmiş. pek becerikliymiş. her şeyleri yapmış. rem de ezilmiş, büzülmüş. ablasının gölgesinde kalmış. ev işi bari yapayım demiş ama onu yaparken de ormanda başına işler geliyormuş. yine gelmiş ablası kurtarmış. neyse bunlar bitmiş gitmiş, köylerini birileri yakmış yıkmış. rem geride kalmış, tam bunu öldürecekler iken, ram gelip kardeşini kurtarmış. bir anlık duraksayan rem yüzünden ram boynuzunu kaybetmiş, bunun da suçluluk duygusu ile kefaret ödemeli işler yapmış.

.ondan kendini heba etmiş, atlamış iblislerin önüne. en son bunu kurtarmışlardı. kaçıyorlardı. subaru ikisi kaçsın diye kendini feda etti ama palyaço kılıklı olan koştu geldi yetişti, hepsini kurtardı. subarunun lanetini kaldırdı. rem ile motiveli konuşmalar yaptı ve bölüm bitti.

.ram'in boynuz yerine palyaço kılıklı bir şeyler yapıyormuş. taht kavgası varmış da ejderhaları öldüreceklermiş. şimdi emila'nın kökeni o değil miydi? tahtın varisi değil miydi? mevzuyu mu karıştırdım ne oldu? açıklarlar inşallah tekrardan, şimdilik emilia ile aralarında bir rekabet var gibi duruyor.

--- spoiler ---